Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czere z Ekipele

czy jest moja Ekipa kochana czy miniem sie znowu

Polecane posty

Gość czere z Ekipele

:(

Gość czere z Ekipele
jestem jutro mam urodzinki a janusz mnie gnebi znowu chyba trza isc do modek prosic o blokniecie

Gość czere z Ekipele
koliberek ide do modek naskarzyc :D

Gość Janusz jest the best!!!!
a Frela grubaska zerznela sie w kalesony ze zlosci :D

Gość czere z Ekipele
Janusz ja juz wyjasnilam ze nikomu zycia nie niszczylam i nawet te osoby (np. pijawka) powiedzialy ci,ze nic do mnie nie maja wiec sie ode mnie odstosunkuj tepy idioto

Gość czere z Ekipele
Koliberek ja sie z nikim z kafe nie klocilam z nikim a on sie przyczepil do mnie jak rzep,chyba mnie lubi i jak dziecko z przedszkola nie wie jak zaczepic :D

Janusz ja nie jestem Ekipianką, tylko nie lubie takich sytuacji, nie wiem czy do mnie to mowiłeś ale ci odpowiadam, skończcie te wojny między Wami i mna też:)

Gość czere z Ekipele
czasami mamy inne zdanie jak np. w sprawie Iw. i mowilam swoje zdanie w prywatne klotnie sie nie wtracam bo to ich sprawa a ja nie mam kogo i za co przepraszac wiec daj mi swiety spokoj bo robisz z siebie glupka na wlasne zyczenie.Ile masz lat? 15 -scie ?

Gość czere z Ekipele
Kolibrek Janusz nie jest waga nie ? wagi nienawidza klotni,sa takie ugodowe a on? Pewnie koziorozec albo skorpion jeszcze baran moze.No januszku jaki znak?

Gość czere z Ekipele
musze przeskoczyc na druga strone bo nie wytrzymam na tej z tym spamem to jest okropne bede plakala jak to mawia moja mala Free o takam o :(

Gość czere z Ekipele
hamski jestes mysle,ze jestes dziewczyna bo zaden facet nie bylby taki,masz 15 lat i jestes wredna mala malpa ale wiesz gdzie mam ciebie ? Zabanuja cie modki ,tylko wroca to cie po ip zablokuja zobaczysz

Gość czere z Ekipele
Eru skarbie 👄 jak dobrze pojdzie to w nastepny weekend bede w wiadomym miescie :D i moze sie uda nam zobaczyc ?

Gość czere z Ekipele
dam ci znac przed weekendem ale jak tam bede to sobota idealnie bo bede tam od soboty od poludnia raczej do niedzieli do poludnia