Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafaterka

Problemy w miejscu intymnym,pomocy.

Polecane posty

Gość Kafaterka

Witam dziewczęta.:) Mam chyba spory problem w miejscu intymnym. Od jakiegoś czasu zauważyłam,że wydzielina z pochwy nie jest taka jak powinna a do tego jeszcze kilka innych niepokojących oznak. Czytając w internecie podejrzewam że to grzybica pochwy bądź infekcja. Któraś z was miała? Jak odbywa się leczenie itp. Bardzo wstydzę się iść do ginekologa...;(;(;(

nie ma się co wstydzić, musisz iść do ginekologa po lekarstwa dla siebie (i partnera)

Gość ej tam no:)
Kotus,nie wiem ile masz lat ale zapewniam Cię ,że nie masz co się bac.Idz do lekarza jak najszybciej!

Gość Kafaterka
Mam 17 lat i dlatego bardzo się stresuję. Nigdy nie byłam u ginekologa a mam wrażenie że mój przypadek to bardzo wstydliwa sprawa.

Gość Kafaterka
Czytałam,że wiele kobiet ma z tym problem.

a wiesz dlaczego wiele kobiet ma z tym problem? dlatego, że nie podejmują prawidłowego leczenia. kiedyś miałam z tym problem, ale na szczęście trafiłam do dobrego lekarza i od kilku lat mam spokój. nie chcesz iść do ginekologa- nie idź, ale tylko sobie szkodzisz. Twój przypadek na pewno nie jest odosobniony. Twoje zdrowie- Twój wybór, ale dobrze Ci radzę.

Gość Kafaterka
Wiem,chciałabym iść bo czuję,że jest coraz gorzej. Tak naprawdę jedyny problem to wstyd i to,że nie wiem jak poprosić mamę o tę wizytę. Nie wiem czy mogę iść sama. ?

Gość Kafaterka
Ambrama powiedz ile czasu mniej więcej zajęło Ci leczenie?

naprawde nie ma sie czego wstydzic, a jak wyjdziesz z gabinetu z recepta to poczujesz ulge. wizyta nie trwa dlugo, jakies 15, 20 minut. jakies 90% dziewczyn lapie infekcje przynajmniej raz w zyciu, na pewno Twoj przypadek nie jest niczym wyjatkowym. aha, i przypadkiem nie mysl ze gdyby ustapily Ci objawy (czesto jest tak np po okresie) to znaczy ze przeszlo, to samo po prostu nie przechodzi. glowa do gory, idz do lekarza i tyle:)