Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezokresowadziewczynina

NIE MA OKRESU-CO JEST?!:/

Polecane posty

Okres mam co 25-26 dni, ale od dwoch miesiecy zdarzylo sie ze dostawalam okres w 20-21 dc. Teraz go nie dostalam tak.. dzis jest 27. dc a ja dalej nie mam okresu. Od 1,5 tyg lecze sie clotrimazolum dopochwowo i fluconazolem doustnie na grzybice. czy to moze miec wplyw, chyba nie?? Kurcze denerwuje sie. A ciaza wyklczuona od 4 mies nie wspolzyje, jestem sama. pomocy;/ zy to stres?

dodam ze ten okres sprzed miesiaca byl normalny ilosciowo jak na mnie, ale ten sprzed 2 byl strasznie skapy..;/

Gość bardzo ciekawa sprawa
przesadzasz laska to że w cyklach zdarzają się poślizgi do tygodnia to nic nadzwyczajnego okres uważa się za regularny jeśli równica nie wynosi więcej niż 10-14 dni czyli u Ciebie wszystko w normie, robisz panikę bo dziś 27 dc a ty nie masz okresu ? no daruj sobie, przecież możesz dostać okres dziś w nocy lub jutro .... leczenie przeciwgrzybiczne nie ma wpływu na okres, to raczej wina stresu skoro wiesz że nei współżyłaś i nie jesteś w ciąży to z jakiego powodu te schizy ? bo okres jeszcze się nie pojawił ? przewrażliwiona jesteś i tyle

Gość bardzo ciekawa sprawa
i na marginesie: mam podobnie też zdarza sie że mam cykle 21-23 dni a inne 27-28 dniowe, to zupełnei normalne bo okres może zależeć od naszej diety, kondycji fizycznej, pory roku, przechodzonych chorób ogólnych, stresu itp wystarczy że się przeziębisz, zmienisz strefę klimatyczną, drastycznie schudniesz i już cykl się może lekko zaburzyć wyluzuj laska bo histeryzujesz jak panna która współżyła w trakcie owulacji bez zabezpieczenia....

jestem przewrazliwiona, bo mam jeszcze inne problemy zdrowotne, a jak sobie pomysle ze jeszcze mialabym z miesiaczkowaniem miec problem to mnie szlag trafia. a jak do tego tu siedze i sie naczytam o wywolaniu okresu, ktore nieraz nic nie daje.. popadam w paranoje jakas;/ dzieki za odpowiedz w kazdym razie. ostatnio grype przeszlam. moze to od tego hm

Jesus, dalej nic;/:(

:( i nie ma okresu. ktos mial jeszcze cos podobnego??:(

:( uppp

fuck, co to moze byc jakies problemy hormonalne;/ dzis 29 dc...

Gość a ginekolog jakieś 1000km od
ciebie? 3 dni do niego musisz jechać?