Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askasmutaska

chłopak mnie wyprosił

Polecane posty

Gość askasmutaska

W poniedziałek chłopak zaprosił mnie na weekend do siebie. Już kilka razy u niego zostawałam. Wszystko zaplanowałam, bardzo się na to cieszyłam. On mi wczoraj powiedział, że jego mama "wolałaby inny weekend, bo ten ma zajęty". Zrobiło mi się strasznie smutno, kolejny nadarzy się niepredko, bo zaczynam szkołę. Byłam przez to wczoraj trochę zdołowana, odniosłam jednak wrażenie, że on niespecjalnie się tym przejął co tylko pogorszyło moje samopoczucie. :(

Gość askasmutaska
czy ktoś mi powie miłe słowo?

Gość eeeeeee tworzysz dziwny
związek ty - chłopak - mama:O wiesz nie wiem jak ci to powiedzieć hmmmm ale to jest głęboko nienormalne z mamą chłopaka też tego no wiesz:O ;):D

Gość no a co miał robić
a według Ciebie powinien strasznie rozpaczać, bo... nie możecie spędzić razem u niego tego weekendu? Przesadzasz, dziewczyno.

Gość wnioskuje......
a ja mysle ze to jego wymowka.......:-)

Gość askasmutaska
oczywiście, że nie. Są inne metody, chociażby powiedzieć : wiesz, mi też średnio dobrze z tym..

Gość askasmutaska
wnioskuje.... nie nie, z pewnością nie, to nie taki typ człowieka. nie ucieka się do wymówek, gdyby rzeczywiście tego nie chciał powiedziałby mi prosto z mostu.

Gość askasmutaska
LeśnySłodziaczek absolutnie nie mogę się w ten sposób zachowywać. nie jestem już małym dzieckiem, żeby go szantażować. To nie jego wina, on tylko nie potrafi być empatyczny w takich sytuacjach i to mnie dobiło..

Gość maliboo
maja duze mieszkanie? bo jak takie typowe jak w blokowisku, to sie nie dziwie, ze mama chciala miec spokoj moze faktycznie miala juz cos zaplanowane, a chlopka wczesniej z nia tego nie skonsultowal? potrafie ja zrozumiec, i dlaczego oczekujesz zeby twoj chlopak sie nad toba litowal z tego powodu? powinien cie przeprosic i zaproponowac jakis wypad w weekend

Gość no a co miał robić
"nie nie, z pewnością nie, to nie taki typ człowieka. nie ucieka się do wymówek, gdyby rzeczywiście tego nie chciał powiedziałby mi prosto z mostu." No to niby wiesz, że chce, a jednak w to nie wierzysz? Nie rozumiem Cię :O Ma specjalnie okazywać swoje niezadowolenie, żebyś Ty poczuła się lepiej? Jeśli jest takim typem, że nie okazuje pewnych rzeczy, to nie okazuje i tyle. Strasznie dziecinne masz rozterki.

Gość maliboo
dokladnie dlaczego mialby sie dolowac z tego powodu? trza zyc dalej dla ciebie to tragedia, on sie z tym pogodzil ale na pewno powinien cie przeprosic

Gość askasmutaska
Mają niewielkie mieszkanie, ale nie sądzę, żebym jej przeszkadzała. To nie jest mój życiowy problem number 1, po prostu zrobiło mi się przykro.. czy tu mogą pisać tylko dziewczyny przeżywający życiowe traumy? jest mi smutno, tylko tyle..

Gość askasmutaska
trochę się nakombiowałam, żeby znaleźć wymówkę, żeby u niego zostać (mimo, że mam 21 lat moi rodzice są starej daty), a on mnie o tym informuje na dzień przed, gdy wszystko już załatwione. Odkręcanie u starszych .. mogłam sobie to wszystko darować, gdyby stanął na wysokości zadania i pogadał z matką wcześniej a nie na ostatnią chwilę :/

Gość alamiracle
moze jego matka zaprosila dzisiaj do domu znajomych na kawe czy kolacje ale moim zdaniem jesli wy dzisija nie spotkacie sie w ogole to niewykluczone ze on wymyslil cala te historie z mama aby uniknac spotkania z toba

Gość askasmutaska
alamiracle nie, to naprawdę nie tak. zaprosił mnie dzisiaj do siebie na wieczór z tym, że nie na noc bo (i powód znamy)

Gość maliboo
pewnie, ze moze ci byc smutno, ale nie oczekuj ze jemu tez byc powinno ja jestem optymistyczna osoba i takie rzeczy splywaja po mnie jak po kaczce, i po prostu od razu zaplanowalabym cos innego powinien cie jedynie przeproisc i tyle co do mieszkania, to uwazam ze matka ma prawo wam odmowic, tym bardziej ze wczeniej juz kilka razy u niego spedzalas ten weekend co oznacza, ze i tak jest raczej przychylna

Gość lenovo89897
pzrede wszystkim - onie nie zaprosił Cię do siebie, tylko do swoich rodziców i oboje musicie się z tym liczyć. to jeszcze nie koniec świata:) będzie ten następny weekend, a mam przecież nie zabroniła, tylko miała inne plany i to jej prawo, żeby organizować życie we własnym domu. to żaden powód do rozpaczy i to, że on nie ma teraz przez to doła, to tylko dowód jego dojrzałości. to na pewno nie jest przyjemne, ale nie masz się czym martwić:)

Gość no a co miał robić
skoro spędzicie z sobą dzisiejszy wieczór to ja tym bardziej nie rozumiem problemu. Gdyby zupełnie odwołał spotkanie, to jeszcze by Ci mogło być przykro, ale tak? Przestań się dołować, bo jak będziesz się doszukiwać problemów to zepsujesz jeszcze dzisiejsze Wasze spotkanie i tyle :O

Gość alamiracle
to robisz halo o to ze nie zostaniesz u niego na noc jestes niepowazna studentka

Gość askasmutaska
:) dziękuję Wam bardzo! :) czasami potrzebuję dojrzałej rady. Zrozumiałam, że to nie jego wina