Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja klara i ono

Żałuje że zmarnowałam 3 lata na byciu grubą świnią

Polecane posty

Gość ja klara i ono

mam 166cm wzrostu i w najgorszym kryzysowym momencie wazyłam 83kg masakra co, strasznie zle sie z tym czułam i postanowiłam schudnąc. teraz mam 52kg i załuje ze przez 3 lata byłam taka gruba. praktycznie nikt mnie nie poznaje. jestem szczupla kupilam sobie fajne sexowne ciuchy, inaczej sie ubieram maluje czesze.wogole duzo lepiej sie czuje. I choc kazdy mnie chwali i podziwnia to ja wstydze sie tego ze bylam taka gruba:O

Gość gfsdighidofh
dieta jakaś?

Gość ja klara i ono
dieta mż + cwiczenia

Gość gfsdighidofh
jakie ćwiczenia?

Gość ja klara i ono
rózne. biegi, jazda na rowerze, gimnastyka , taniec itp

Gość a pokazesz zdjecia figury
przed i po odchudzaniu? d chcialabym zobaczyc efekt diety. moze byc bez twarzy. teraz juz nic nie zrobisz z tymi latami, uwazaj zeby nie przytyc i ciesz sie zyciem na nowo :)

Gość no to gratuluję
i zazdroszczę, ja już 15 lat się męczę (mam 24) i nie mogę przestać, depresja mi nie pozwala na wzięcie się za siebie chociaż prób było wiele

Gość ja klara i ono
nie pokaze zdjec bo ktos moze mnie rozpoznac, ale róznica jest ogromna. ja jak teraz patrze na te zdjecia z okresu kiedy bylam gruba to wydaje mi sie ze to zalosne. kupowałam ciuchy próbowałam sie malowac a i tak wygladalam okropnie

Gość phi co to za durny pingwin
a zwisow nie masz ? Ja niestety ze 120 kg zlecialem na 70 kg i tragedia, wszedzie zwisy ;/

a ty pingwin pokażesz fotę? bo ja potrzebuje motywacji, a takie foty są megabudjące. ile wam zajęlo to ochudzanie? autorce i kobitce o niku z pingwinem ;) ?

Gość łysy Bronek
poka zdjecia bez twarzy albo przestan sciemniac

Gość ja klara i ono
nie mam zadnych zwisów. bardzo duzo cwiczyłam i sama jestem zaskoczona ze mam takie cialo teraz. mi to zajeło około rok czasu. a foty nie pokaze, nie bede udowadniac nikomu ze to prawda wazne ze schudłam

a dziennie duzo cwiczylas? godzine czy wiecej ? ja tez jestem tlusta, mam potezna nadwage i mam doscyc bycia gruba. i tez zaluje kilkunastu lat mego zycia,ze sie tak zaniedbalam. przechodze na diete mongtignaca. jakies rady dla odchudzajacych sie?

Gość pingwin . . .
No to macie dla motywacji :) http://tnij.org/przedipoho Sorry za jakos zdjec, ale nie znosze byc fotografowanym - uraz z okresu jak byłem otyły ;/

Gość huby
wow pingwin ale zmiana... kurze powiem wam że podziwiam takich ludzi, ich wytrwałość , samozaparcie, a jeszcze bardziej podziwiam tych, którzy potem utrzymują wagę .

Gość fajny misiu byles
:-)

Gość fajny misiu byles
kazdy moze schudnac, to zadna sztuka ani cud

Gość pingwin . . .
jestem facetem ... a nie zuwazylem pytania ... Odchudzanie zajelo mi ok 1,5 roku. Z 120 kg spadlem do 73 kg. Cwiczylem, uzywalem ujedrniaczy, ale niestety skore i tak mam obwisla ;/ Nie stosowalem szczegolnej diety bo 1200-1500 kcal, za to duzo cwiczylem :) Oczywiscie slodycze i tluste zarcie typu fast-food poszly w odstawke, tak samo napoje gazowane i slodkie ;/ Obecnie jem slodkie, ale sie kontroluje bo waga czasem skacze :P Ten 1,5 roczny okres odchudzania nauczyl mnie jak prawidlowo sie odzywiac. Zoladek sie zmniejszyl i nie jem tyle co dawniej :) Z takich wspomagaczy polecam chrom - troche mialem mniejsza ochote na slodycze oraz czerwona herbate - mam wrazenie ze po niej kg szybciej leciały, ale to tylko na poczatku diety, po 3 miesiacach juz nie pomagala.

Gość fajny misiu byles
sama schudlam 25 kilo i wiem jak to jest...

Gość fajny misiu byles
sama schudlam 25 kilo i wiem, jak to jest...

Gość lolarose123
Boze jak ja Cie rozumiem! zaczelam tyc ok 15 roku zycia i do ok 21go bylam ogolnie gruba (bywalo lepiej i gorzej, ale nawet jak schudlam, to zawsze szybko tylam znowu). teraz od 3 lat jestem szczupla i na 99% wiem ze nie powroce do mojej dawnej wagi bo ogolnie porozwiazywalm wszystkie swoje problemy (depresja, kompulsywne jedzenie, niska samoocena etc) a ze z natury, genetycznie nie mam sklonnosci do tycia to gruba juz raczej nie bede. I szkoda mi zmarnowanej mlodosci.. jak patrze na zdjecia z przeszlosci to mi wstyd. mam obsesje ze ktos zobaczy moje zdjecia na ktorych bylam gruba. Jeden kolega wstawial moje zdjecia z przeszlosci na FB (mimo ze sie odchaczylam, a on znowu mnie zaznaczyl, pewnie nie mial zlych intencji ale mnie wkurwil) i go wywalilam z listy znajomych.