Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynkaxx

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zegarynkaxx

dzisiejszą noc spędzilam ze swoim chlopakiem. nie uprawialiśmy seksu, tylko sie pieściliśmy. dotykałam jego członka, on nie mial wytrysku, ale "wyciekł" mu już ten płyn. przetarłam palce i paru minutach dotknąlem pochwy zeby sprawdzic czy nie mam okresu. nie wkladalam palca, dotknąlam doslownie samego brzego pochwy. on mi mówi że to nie możliwe zebym po takim czymś byla w ciązy. jakie jest wasze zdanie na ten temat? ps. okres dostane za jakies 2 tygodnie, mialam sporo sluzu, dlatego pomyslalam ze moge miec okres.

Gość Obczaiłam
Przecież już Ci odpisałam, że jest to niemożliwe. Jest to absolutnie niemożliwe!!!!!!!

Gość zegarynkaxx
dziękuję Ci za odpowiedź, ale chciała bym się dowiedzieć co inni sądzą na ten temat.

Gość Obczaiłam
Mogą odpisać Ci tylko to samo co ja. Naprawdę nie zachodzi się tak prosto w ciążę. To jest tak szalenie skomplikowany mechanizm, że to co opisałaś, nie daje żadnych wątpliwości, że w ciąży być nie możesz!

Gość stefcio p
plemnikiskacza jak pchly i na banku juz masz fasolke słit :*

Gość ooooooooooohahahahaha
A niby jak mogłabyś zajść? Wytłumacz skąd biorą się Twoje wątpliwości, bo to dosyć ciekawa teoria jaką masz w głowie.