Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malej chorowitki

ZAPALENIE KRTANI u dziecka

Polecane posty

Gość mama malej chorowitki

moje dziecko przechodzi wlasnie zapalenie krtani. 3 dni spedzilismy w szpitalu, bo sie dusila. teraz jestesmy juz w domu. ala na antybiotykach, ale dalej ma straszny kaszel i zle sie czuje. slyszalam, ze zapalenie krtani raz zlapane, powtarza sie, o czym nawet lekarka w szpitalu nas poinformowala. slyszalam o dzieciach, ktore mialy to cholerstwo nawet 10 razy. czy jest tu jakas mama ktorej dziecko to przechodzilo? czy faktycznie sie powtarzalo? czy za kazdym razem dziecko ladowalo w szpitalu? co warto kupic i miec w domu w razie gdyby sie znow zaczynalo???

Gość mojej siostry syn mial to
kilka razy, faktycznie sie powtarza, warto mieć zestaw do inhalacji w razie powtórki, moja siostra juz potem jak to miala nie jezdzila do szpitala...kolezanka u ktorej tez byly powtorki dawala jakis lek ale juz nie pamiętam jaki..

Moja córka miała. Pierwszy raz jakoś hmm w lutym tego roku. Leczenie jakimiś syropkami itp. Ok przeszło, ale wróciło po około dwóch miesiącach. Dostała antybiotyk, poprzednie syropy i spray do gardła. Przeszło i puki co mamy spokój

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
MOJA CÓRKA MIAŁA JAKIEŚ DWA TYG TEMU MIAŁAM 3 DNI SPOKOJU I KASZEL ZNOWU WRÓCIŁ MAM NADZIEJE ŻE NIE ZNOWU ZAPALENIE KRTANI BO TAK WŁAŚCIWIE CHORUJE MI OD 2 SIERPNIA MASAKRA.

Gość bukaa
Syn mial zapalenie krtani raz w życiu i obeszło się bez szpitala. Akurat zaraził się tym ode mnie, a u mnie też już się nie powtórzyło :)

Gość antik
moje dziecko w tym roku ma to już 6 raz , zawsze jest bez objawów a zaczyna się w nocy po godzinie 24 , zaciska mu się krtań i nie może oddychać za każdy razem musi dostać zastrzyk ze sterydu i robię inhalacje z pulmicortu , 3 dni temu miał tak mocno że oddychać normalnie zaczął dopiero o 6 rano . lekarze powiedzieli że może tak być do 6 roku życia a teraz ma 2,5 bo jest to nie wykształcenie krtani . alergikiem nie jest

Gość marlena55x
Zadowolona jestem z inhalatora Sanity Simple. Aparat polskiej firmy, dużo nie waży, nie zajmuje też jakoś specjalnie wiele miejsca, także jak ktoś ma małe mieszkanie to sobie z całym rozłożeniem urządzenia poradzi. Obsługi nauczyłam się w zasadzie w kilka minut, można łatwo panować tutaj nad prawidłowym oddechem. Szybko podaje lek, nie traci się na takie leczenie dużo czasu.

Gość gość

Można w bardzo dobrej jakości dostać inhalator Novama Familino Pro. To co nietypowe w tym inhalatorze to na pewno gwarancja wieczysta, nie znalazłam innego inhalatora gdzie by producent dał aż tak długą ochronę. Poza tym pracuje wydajnie, można przeprowadzić zabieg bez marnowania czasu.