Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długonoga julka

Dziewczyny jak to możliwe ze wy ważycie po 40 pare kilo?

Polecane posty

Gość długonoga julka

Tak sobie poczytałam kilka tematów o wzroscie i wadze i jestem w szoku, ze niektore dziewczyny mają po 170 wzrostu albo wiecej a wazą po 40 kg. Ja mam 168cm i wage 56 kg i szczerze powiem wam ze jestem bardzo szczupła, wręcz chuda. Rodzinka nieraz mi docina czy ja cos wogóle jem bo wyglądam jak pajączek, same kosci. Dlaczego tak jest jak to mozliwe ze dziewczyna ma 170cm wazy 45kg i wygląda tak samo szczuplo jak ja?

Gość mily on
ile masz lat?

Gość improvised explosive device
a jak to możliwe, że ja mam tyle samo wzrostu co ty i tyle samo ważę, a wyglądam jak tucznik? uda monstrualne, brzuch odstaje, masakra. pewnie budowa. i tyle 🖐️

Gość no mozliwe ee
ja mam 162 i waze 43,5 max 46 uwielbiam jesc nie choruje, ale taka mam przemiane nigdy nie przytyje 🖐️

Gość Pewnie błąd
Napewno jestes wyzsza albo mniej wazysz to niemozliwe raczej. A jakie masz wymiary?

Gość długonoga julka
No to jest dziwne, a ja jestem taka chuda. brzuch prawie ze wklęsły, ręce chude, nogi jak patyki. i jak mysle ze mialabym wazyc 10kg miej to bym chyba znikla całkowicie. mi kiedys lekarka powiedziała ze mam bardzo ciezkie kosci

Gość celuloza
"nigdy nie przytyje" Żebyś się kiedyś nie zdziwiła. Też tak kiedyś myślałam, że nigdy nie przytyję, zawsze ważyłam po 40 kilo, a wciągałam jak odkurzacz. Ale na starość przemiana materii się zmienia niestety, teraz dobijam do 60 kilo, a jem znacznie mniej niż te kilka lat wstecz 🖐️

Gość długonoga julka
nie no wzrostu tyle mam. nie wiem czy by moja waga zle wazyła, nigdy nie wazyąłm sie na takiej prawdziwej lekarskiej zawsze na tej domowej

Gość długonoga julka
mam 20 lat

Gość gsgdgfd
gruba jestes jak wazysz 56 kg Moja kolezanka ma 174 wrostu i wazy 52 kg

Gość ja waze 49 kg przy 168cm
i....jestem normalna ty jak masz 168 cm i 56 kg to nie wmwaiaj sobie żeś chuda...niezły tucznik z ciebie :o wyglądasz pewnie tak http://www.maxmodels.pl/galerie/4/9/0/174490/52490.jpg http://www.maxmodels.pl/nielegalna69zabka.html http://www.maxmodels.pl/galerie/2/4/2/163242/38058.jpg http://www.maxmodels.pl/misiakass.html http://www.maxmodels.pl/galerie/7/1/9/35719/35906.jpg patrz. grube uda, wielkie łapska niedobre proporcje niektóre z tu pokazanych lasek mają więcej niż 168 cm przy wadze niższej niż 56 kg więc? odpowiedz sobie sama a to jest wybitnie piękna i szczuplą laska http://www.maxmodels.pl/chudzielec.html ty napewno tak nie wyglądasz

Gość gfzx
165cm, 49-50 kg, tez mi ciagle mowia ze chuda jestem strasznie :o u mnie jak schudne 2-3 kg to od razu jak zabiedzona wygladam

Gość mam sklerozę
ja waze 49 kg przy 168cm - jedz więcej, bo ci niedobór tłuszczu na mózg padł. babki, których zdjęcia rzuciłaś nie są tucznikami, chyba tucznika w życiu na oczy nie widziałaś 🖐️

Gość długonoga julka
ja waze 49 kg przy 168cm- ale durna jestes, jestem bardzo szczupła własnie, ja gdybym wazyła te 7kg mniej to bym juz dawno umarła na anoreksje pewnie

Gość długonoga julka
Właśnie o to chodzi że nic sobie nie wmawiam, inni to widza i mam przez to głupie docinki, i sama tego nierozumiem ,ze przy takiej wadze i wzroscie jestem taka chudzinka szczuplutka ,a jak bym mniej wazyła to bym chyba znikla

Gość ja mam 170cm wzrostu i do
niedawna wazylam 41 kg - bylam tak chuda, ze kazdy mi wmawial anoreksje. Ale jak zobaczyl ile jem to szok - jak mozna tyle zjesc a wygladac jak kosciotrup? Cale moze zycie cierpialam z powodu swojej niedowagi. Na dzien dzisiejszy jakims cudem (moze wiek robi swoje, bo nastolatka juz dawno nie jestem) przytylam 10kg i... wygladam juz lepiej, ale nadal jestem za chuda. Chcialabym przytyc jeszcze z 10 a moze i wiecej. Wiec nie piszcie, ze jak ktos wazy te 55 kg przy wzroscie okolo 170cm to tucznik, bo to wcale nie musi byc prawda. Kazdy jest indywidualny i przy tej samej wadze i wzroscie moze wygladac calkiem inaczej.

Gość długonoga julka
widzicie wiekszosc z was nie wierzy a to jednak mozliwe ze wieksza waga a wyglądasz szczuplej

Gość gsgdgfd
najlepsza waga wyglada tak 170 cm wzrostu - 52 kg

Gość gsgdgfd
niedawna wazylam 41 kg - bylam tak chuda, ze kazdy mi wmawial anoreksje najlepsza waga to około 52 , a nie 41 kg .

Gość zinnnkloop
no bo niektóre dziewczyny mają chude kości a niektóre grube kości, to jakie mamy kości zalezy głównie od tego ile ważyliśmy będąc dziećmi, jak dziewczynka ma 5 lat i jest szczuplutka to są b. duże szanse że będzie w przyszłości bardzo szczupłej budowy ciała i przy wzroście 170cm będzie ważyć 40kilka kilo, a gdy dziewczynka ma 5 lat i jest już grubaskiem to w przyszłości będzie miała tzw. grube kości i wtedy przy wzroscie 170cm, mimo tego że będzie szczu[pła będzie miała ciężką budowe ciałą co oznacza większą wagę

Gość długonoga julka
a co do tych zdjęc to tak wyglądalam mając ok 63kg

Gość ksksjs
ja do tej pory wazylam ciagle 55kg przy 170cm -teraz 60kg i juz czuje sie grubiej .czas chyba wziac sie za siebie :D

Gość długonoga julka
to sie chyba zgadza bo ja ze zdjec widze ze byalm dosyc pulchnym dzieckiem. mi nawet lekarka mówila ze mam bardzo mocne i ciezkie kosci dlatego w zyciu nie miałam zadnego złamania ani nic. Ludzie mówia ze wygladam na duzo mniej niz pokazuje waga i nie wiem czemu niektórzy piszą ze sobie wmawiam bo" taka jedna mądra z druga ma kolezanke co ma 175 i wazy 50kg i jest gruba":O

Gość jakos sobie tego nie wybrazam
rany, ja waze 47 kg (na czczo i po wyproznieniu), przy wzroscie 158cm i jestem CHUDA. Mam okragla pupe i niemale cycki, ale reszte mam szczupla. Widac mi zebra, wystaja mi kosci miednicy i ramion. Nie wyobrazam sobie jak mozna byc wyzszym i miec podobna wage a jednak wygladac zdrowo.

Gość głupiutka edytka
ja przy wzroscie 166cm waze 47kg, i wygladam masakrycznie chudo. Tak przegladam maxmodels wlasnie i widze ze dziewczyny przy moim wzroscie a wazace mniej, wcale nie wygladaja zle. widocznie taka mam budowe :( http://www.maxmodels.pl/magdalenasobkow.html ta np. wazy 45kg

Gość długonoga julka
jakos sobie tego nie wyobrazam- mam to samo wystajace zebra, wystające kosci miednicy, ręce jak patyki, okropnie wystające obojczyki, widac mi zebra na klatce piersiowej, z tym ze mam tez małe cycki i mały tyłek. nie wiem czemu nikt mi nie wierzy