Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dla Ciebie Pan i Władca

może się ktoś ze mną chociać przywita ?

Polecane posty

Gość NATALA..............

Gość juz mamy tutaj taka
jedna co pozdrawia srodkowym palcem, wszem i wobec;):classic_cool:

Gość only girlllll
siemczyk:D

Gość juz mamy tutaj taka
nie, nie to sugeruje:D raczej, ze jedna taka nam w zupelnosci wystarcza:P ale witam witam:)🖐️

Gość kjdflkgjtroi
Kolejna, której rodzice nie poświęcili za dużo uwagi i teraz siłą się wpierdala, żeby tylko zasłynąć na kafe swoją przeciętną urodą.

Gość widzę że tańczysz hiphop
dzifko

a zamiast witać to raczej dostaniesz kopa w dupe od kafeterian, chyba ze predzej ktoś chciałby cię popukać, w co wątpie bo z takim ryjem ;|

po pierwsze nikt jeszcze nigdy sie tak do mnie nie odniosl albo pozniej tego bardzo zalowal i zbieral zeby z chodnika, nikt mnie nie bedzie pukac mowisz o swoich przezyciiach jakis , widac ze sprawdzilas juz :D w dupe to uwazaj zebys ty nie zgarnela

ale się przestraszyłam ;] to sie zastanów czy ktoś się odnosił czy nie debilko, bo skoro najpierw mówisz że nikt, a później że jednak tak i musiał zbierać twoje zeby to chyba coś z tobą nie tak, hm?

my sie znamy, pod pamaranczowym nickiem nawet z toba pisalam i sie nie skapnelam i jakos nawet mi przytakiwalas, wez spierdalaj bo mnie mdli od takich kurewek, co pokazlas, jaki poziom, zastanow sie czy warto sie tak zloscic na moj widok ? z dedykacja dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=9pQFhaOhbAI http://www.voila.pl/302/5km7v/index.php?1

na pewno się znamy ;] ostatnio obiłam jakieś laluni mordke, podobna do ciebie, ale wy wszystkie jesteście takie same. Szkoda tylko że ja nie piszę pod pomarańczką ;(

bidulka, brakło słów :( no cóż, idę filma obejrzeć. A ty lepiej zmień nick i wkurwiaj ludzi w inny sposób, bo tym sposobem nie wygrasz. Niestety.

Nóż możesz sobie w dupe wsadzić, na pewno by ci się spodobało. Co do klanu... cóz, o 20 klan chyba nie leci? Choc jak widzę ty jesteś bardziej zorientowana...