Agnieszka26a 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Witam wszystkie dziewczyny które maja taki sam problem jak ja.A wiec.Nasza historia zaczela sie ok 6 lat temu kiedy chcielismy z mezem malego skarbka ale niestety nie udawało sie do dzisiaj i nie uda sie juz!Pierwsza wizyte ktora odbylam byla to w klinice Novomedica po podstawowych badaniach nas okazało sie ze ja jestem zdrowa na 100% ale niestety moj mezus ma problemy-brak plemnikow,dla nas byl to szok-wielki!!Po rozmowie z lekarzem i po przemyslanej ciezkiej dla nas decyzji postanowilismy abym podeszla do inseminacji od dawcy.Inseminacje przeszłam lipcu niestety sie nie udała-była to pierwsza.Lekarz stwierdził ze zarodek był ale sie nie utrzymał-trudno.Po pierwsze postanowilismy razem z mezem zmienic klinike bo z tego co wiem z forum-dziecko ma nie zadobre wyniki Novomedica.Bedziemy próbować na invimed.Dziewczyny wiem ze ta sytuacja jest dla nas jedna ostatnia szansa na nasz malutki cud ktory tak bardzo pragniemy,wiem równiez ze jest nas takich wiecej,wiem rowniez ze sa takie ktore to juz maja za soba i udało im sie.Prosze jesli jest juz taki ktos,odezwijcie sie,bo nikt nie zrozumie tak jak osoba o takim samym problemie.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach