Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzmy monika

sztuczne rzęsy pomocy :)

Polecane posty

Gość powiedzmy monika

nigdy nie mialam sztucznych rzes bo nie bylo moze okazji. teraz wybieram sie na dosc fajna impreze i chcialabym troche zmienic wizerunek, stad pomysl na sztuczne rzesy. slyszalam ze sa jakies kepki ktore sie przykleja ale jak to dziala? nie chce przedluzenia rzes na miesiec tylko na jeden wieczor, konkretnie to panienski :) te kepki jak sie przykleja i jaka firme polecacie hm??:)

Gość powiedzmy monika
super ze odpisalas. wlasnie sie zastanawialam nad tymi klejami bo slyszalam ze nie wszystkie łapią... ale tez nie chce tak zeby w czasie machania tymi rzesami mi ktoras w pol odpadla ...byly by jaja :)

Gość powiedzmy monika
a te rzesy brac na 8mm czy 1,5mm ? :0 ktore sa zblizone do naturalnych?

Gość kepki
calkiem ladnie wygladaja (i poczatkujacy sobie poradzi z operacja) jesli przyklei sie po 2 , 3 w zewnetrznych kacikach oczu. Dobrze wczesniej podkrecic rzesy zalotka i efekt jest fajny ale naturalnyt (na jeden wieczor to nie ma sensu kupowac kleju za 50 zeta ten co dolacza powinien wystarczyc) no i dobrze sobie wczesniej pocwiczyc zakladanie coby nabyc wprawy, ladnie przykleic kepki po calosci to juz wyzsza szkola jazdy... to juz latwiej zalozyc sztuczne rzesy w pasku. szczegolowe instrukcje jak je zamocowac mozna znalezc chociazby na youtube ale na poczatku trzeba sie troche pouzerac z nimi zanim sie ladnie uda (nawet jak wyjdzie krzywo to pewne rzeczy mozna zamaskowac linerem)

Gość hoonooratkaa
ja od lat juz stosuje kępki rzęs z donegala i od czasu do czasu sztuczne rzęsy możecie sobie przeglądnąc na ich stronie http://www.donegal.com.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolona szybko sie zaklada i szybko sie sciaga ;) trzymaja sie bardzo dobrze. takze polecam

Gość Labamba8788
kurcze , ja uważam, że takie doczepiania rzęs takich tanich , nie jest za dobre , jak już przedłużać to już najlepiej sprawdzonymi produktami,np dobrymi rzęsami z włosia norek i dobrymi klejami, uważam, że tak jest najbezpieczniej http://sklep.mink-lashes.pl/, to jest sklep, gdzie dostaniecie bardzo fajne rzęsy w dobrych cenach