Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sidlach namietnosci

MAM ROMANS

Polecane posty

Gość gość
Ja chciałabym... 733139933

Gość gość34
Życie jest takie skaplikiwane! Te chwile spędzone z kochankiem lądują mi cały akumulator do dalszego życia czuje chwile szczęścia i znowu się uśmiecham! W sumie to nawet jeszcze z nim nie spałam a spotykamy się od 3 miesięcy

Gość gość
To straszne, co piszecie. Mojego męża poznałam na portalu internetowm www.kochlik.pl. Nie sądziłam, że będzie to coś powaznego, tym bardziej, że mój poprzedni partner też mnie zdradzał. W życiu nikomu bym tego nie zrobiła. A co dopiero najbliższej osobie. nie oceniam,a le zastanówcie się.

Gość gość
Odpowiem na pytanie zadane dawno temu. Do 2014.04.16 Tak, znam taką osobę. Ona, mąż i kochanek początkowo pracowali w jednej firmie. Na seks np. wyjeżdżała z kochankiem autem do lasu. Trwało to kilka lat i w tym czasie urodziła mężowi dwoje dzieci. Wiele osób w firmie widziało co się dzieje oprócz biednego męża. Z tym kochankiem się rozpadło. Z mężem dalej jest, a on niczego nieświadomy nosi dumnie swoje poroże. I lepiej żeby sie nigdy nie dowiedział z kim żyje pod jednym dachem. To jest straszne wg mnie.