Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczychce

viversum??? do kogo zadzwonić?

Polecane posty

Gość niewiemczychce

jak to sie dzwoni?? przez komputer taka forma skype? czy jak to wygląda???

Gość ***Justa****
Nie polecam "Menhit":OAle jej teraz nie ma nawet:)

Gość ***Justa****
Tam podajesz swoj numer,i jak juz wybierzesz to oni dzwonia do Ciebie(chodzi mi o pierwsza rozmowe gratis)

Gość QUELLE22
ale reklama, boże czy wy musicie co jakiś czas taki sam wątek tu zakładać? aż taki zastój macie na tym viversum? to może zatrudnijcie prawdziwe wróżki, a nie babki, które "leczą dobrym słowem" i robią z ludzi wariatów, a ci biedni naiwni wierzą w te bzdury:/ Dzwoniłam osobiście, tzn. do mnie dzwonili z viversum, nic się nie sprawdziło. Poleciłam serwis moim znajomym i oprócz tego, że się ośmieszyłam, to nikomu nic się nie sprawdziło. Te wróżki JASNOWIDZĄCE (bo tak o sobie mówią) nie odpowiedziały trafnie na żadne pytanie, które dotyczyło teraźniejszości, odnośnie przyszłości wychodziły prawie niemożliwe bzdury, a przy trudniejszych pytaniach robiły się nieuprzejme i odgrażały się, że nie będą odpowiadać na pytania sprawdzające. No sorry, ale moi znajomi punknęli się w głowę, że dali się na to namówić. Ja też się punknęłam. I przestrzegam wszystkich dzwoniących na takie wróżki- tylko zamieszają wam w głowię, przedstawią wam rzeczywistość/ przyszłość w taki sposób, w jaki chcielibyście ją widzieć, aby rozmowa wypadła dobrze, zostawiła miłe wspomnienie i żebyście znowu dzwonili. Tylko czasem przez te ich mega super extra pozytywne wizje można kogoś skrzywdzić, bo uwierzy w coś, co nie ma miejsca i podejmie błędne kroki, wnioskując- nie warto nawet za darmo. PS. a te komentarze, jakie to viversum jest wspaniała i reklamujące poszczególne wróżki itd. wołają o pomstę do nieba i aż biją w oczy- jestem pewna na 100%, że połowa tych pozytywnych komentarzy zostaje wystawiona przez same wróżki. Co to za serwis wróżbiarski, w którym może pracować każdy? KAŻDY! Zobaczcie sobie na warunki przyjęcia jeśli nie wierzycie. Wystarczy dobra gadka i dzielicie się zyskami po 50% z serwisem. Im więcej naiwnych zbierzecie, tym więcej kasy zarobicie i tak to się kręci.

Gość QUELLE22
hehe właśnie zobaczyłam z ciekawości na viversum- wszyscy są na zielono, czyli znowu zastój, nikt nie prowadzi żadnej rozmowy- stąd te posty. Zaraz pewnie zaatakują mnie wróżki z viversum, pod różnymi pseudonimami broniąc swoje "dobre" imie i trafność przepowiedni:P

Gość ggggggg22222222222
ja też dzwoniłam i mój mąż dzwonił, niepotrzebnie go namawiałam- niestety nic się nie sprawdziło, zupełnie nic, szczególnie na temat obecnej sytuacji

Gość ***Justa****
Ja nie poleciłam tej Menhit,bo mi też bzdury nagadała:OAle ja tylko do niej zadzwoniłam,więc nie wiem jak inni:OWiem,że ta co ma najwięcej głosów,to jak pytałam ją o coś meilowo to też była niemiła-Satis mam na myśli.

Gość a ja nie viversum
polecam a wrozbyonline-tam jest fajna kobieta Stella-konkretna,odpowiedzi bez zbędnego upiększania do tego odzwierciedlające prawdę.Jednak trzeba uważać bo większość to idiotki/ci,którzy kompletnie się na tym nie znają

Gość alili;))))
zdecydowanie portal wróżby online jest chyba lepszy...ja korzystałam z usług jasnowidz Teresy, korzystał może ktoś i jakioe macie opinie????

Gość nie polecam satis ani anastazj
i, anielica moze byc,one "odgadują " wszystko,ani razu nie usłuszalam konkretnej odp tylko poprzez moje naprowadzanie odpowiadały

Gość alili;))))
zgadzam się z przedmówcą, nic konkternego raz skorzystałam z tej darmowej rozmowy i z Satis rozmawiałam, lanie wody

Gość sadessa44
ja dzwonilam i tez, zadalam pytanie ktore mnie dreczylo i odpowiedz byla na zasadzie strzalu i to bardzo pozytywna, wrecz nie mozliwa, ja glupia szczesliwa przez kilka godzin, bo uwierzylam w piekna wizje jasnowidzki z viversum- po kilku godzinach jednak okazalo sie, ze prawda dalecy odbiega od jej slow i doznalam jedynie upokorzenia.

Gość takjakukolegi
Moj kolega dzwonil i z rozmowy nic nie wyniklo, jasnowidzka z viversum nie udzielila zadnej konkretnej odpowiedzi, pytal o przyszlosc np. finansowa, a jej odpowiedzi byly na zasadzie: a to zalezy co zrobisz, to zalezy czy sie postarasz- no sorry, ale albo widzi, albo nie widzi, takie odpowiedzi "zalezy czy sie postarasz" moze udzielic kazdy normalny czlowiek bez daru widzenia, dzwoniac do jasnowidza i placac mu za to, czegos sie chyba wymaga... ale coz zrobic, gdy jasnowidz nic nie widzi:/

Gość Agata54365
Dzwoniłam wczoraj do tego całego viversum i dawno takich bzdur nie usłyszałam, chyba sama złożę tam podanie i w wolnych chwilach będę pleść bzdury ludzią i będą mi jeszcze za to płacić! Aż się uśmiałam, dobrze że nie zapłaciłam za tą rozmowę bo bym się wściekła.

Gość skorzystałam
A ja skorzystałam i nie żałuję. To wszystko zależy od podejścia, jakie się ma. Czasami w trudnych chwilach ludzie potrzebują wsparcia drugiej osoby, rozmowy z nim. Ja też potrzebowałam i nie zawiodłam się.

Gość skorzystałam
Acha! I ja polecam astrologa Pawla Theriona.

Gość Imbirrr
Czy moze ktos korzystal z uslug Sylwestra ? Jesli tak, prosze o kilka slow :)

Gość Eline Vera
Ja korzystalam z uslug Sylwestra-tzn prywatnie, 'uczeszczalam' na jego mailowy kurs. Sa 2 opcje-albo facet jest porzadnie nawiedzony (to ta bardziej pozytywna) albo jest przede wszystkim dobrym biznesmenem. Przez pol roku bral kase praktycznie za nic... i na poczatku wydaje sie bardzo mily, uprzejmy, pomocny, lecz po jakims czasie robi sie despotyczny, przeszkadza mu jak sie zadaje pytania i ciagle tylko obiecuje 'raj na ziemi' ale pod warunkiem, ze bez zastrzezen bedziesz sie stosowac do jego polecen. Zakonczylam z nim 'znajomosc' i zaluje straconego czasu i pieniedzy. Nic z tego nie wyniknelo :(

Gość klakierka
Ja też nie polecam Menhit i Pawła Theriona, nie sptawdza sie u nich. Mam dorosłą córkę a Menhit mi powiedziała że pierwsze dziecko urodzę dopiero za 4 lata! Zerwałam z parnterem, odwołaliśmy spotkanie, ale jej tego nie powiedziałam, Sama wiec tego nie widziała i bajki plotła. Spotkamy sie itd. JAk jej sie nie powie, jak jest, to wymysla bzdury nie mające zwiazku z rzeczywoistością. Z Menhit trzeba ostrożnie rozmawiać i nic nie mówić samemu, wszystko z ludzi wyciąga a jak nic nie wie, to jej prawdziwe "umijętności" wychodzą, czyli ich zupełny brak!

Gość gość
Ja najbardziej polecam wrozke Allyssa382. To silna kobieta, która potrafi pomóc drugiej osobie. Ceny do ogromnych nie naleza, a efekt jest niesamowity.