Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja przessadzam?

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość czy ja przessadzam?

jestem juz z facetem kilka lat, dosyc dlugo- on nadal mieszka z rodzicami, no ok - nie mamy warunkow zeby raze zamieszkac, tylko czasami odnosze wrazenie, ze on jest bardzo przywiazany do rodzicow,jak jest u mnie to potrafi kilka razy zadzwonic do nich, jak cos sie dzieje np. stlucze noge to tez dzwoni 150 razy do matki, czy ja przesadzam? zastanawiam sie jak zamieszkamy razem to co, on bedzie tam chyba codziennie jezdzil ?

Gość czy ja przessadzam?
dodam, ze facet podchodzi pod 30, najlepiej by chcial ze bysmy zamieszkali kolo jego rodzicow za plotem :-( czy on jest przywiazany czy co? dodam, ze w domu dbaja o niego jak nieiwm, matka nawet rano wstaje robic mu kanapki np do pracy:-(

Gość czy ja przessadzam?
w waznych sprawach musi radzic sie matki, albo ojca, nawet w naszych sprawach, no halooo, czemu on mnie ma za jakiegos dzieciaka??????? do cholery to ja juz jestem od niego bardziej samodzielna

Gość czy ja przessadzam?
a tak pozatym to jestem juz wkurwiona tym wszystkim, tyle lat razem i dalej stoimi w tym samym miejscu

Gość czy ja przessadzam?
wypowie sie ktos?

Gość czy ja przessadzam?
musze sie napic drinka, bo dzisiaj mam juz takiego dola ze nie wyrobie, ryczec mi sie chce, jestem zła i ogolnie do dupy wszystko jest

Gość feleriuru
o jezu no widac to taki mamisynek, jak chcesz fajnego chlopa z wielkim kutasem to czekam :D

Gość czy ja przessadzam?
też myslałam, ze to moze maminsynek, tyle ze on np. potrafi sie tez postawic rodzicom, a wydaje mie sie ze maminsynek by sie nie postawił, no chyba ze ma juz taki charakter

Gość feleriuru
ma chociaz duzego fiuta?

Gość czy ja przessadzam?
feleriuru nie o tym jest temat :-P

Gość kardashia
Ja z moim chłopakiem jestem już 3 lata.Co prawda ma on swoje zdanie i z rodzicami częściej się kłóci niż dogaduje ale ogólnie liczy się z ich zdaniem w ważnych kwestiach co jest w sumie dobre...le mój facet z kolei jak na dzień dzisiejszy mieszka z rodzicami bo mu tak wygodnie a nie z wielkiego przywiązania do nich...Mieszka bo nie płaci im za czynsz,mieszka bo ma darmowe jedzenie,obiadki podane przez mame pod nos.Jedyny jego obowiązek to sprzątanie swojego pokoju. Faceci są wygodni. Siedzą na głowie rodziców puki mogą.Chyba,że mają już dość ich biadolenia i wtrącania się we wszystko wtedy szybciej zakładają rodziny... i idą na swoje.Mój chłopak ma co prawda dopiero 21 lat i puki co mieszka dla wygody ale wiem,że z czasem będzie miał dość.Z Twoim jest większy problem bo on mimo ,że już pod 30 podchodzi to jakoś się nie spieszy i wręcz nie ma dośc wtrącania się rdziców w jego zycie...on wręcz chyba tego chce tak mi się wydaje czytając to co piszesz...

Gość kardashia
dodam,że mój facet jest takim typem,że będzie mieszkał najdłużej jak może dla korzyści oczywiście co mnie martwi bo w takim wypadku ślub może jak po 25 lat będziemy mieli weźmiemy...No a ja chciałabym troszke szybciej. ALe z niecierpliwością czekam na dzień kiedy on postanowi się w końcu usamodzielnić.Ja mimo tego,że mieszkam w domu rodzinnym to jestem bardzo samodzielna i chcę jak najszybciej się ustatkowac i iść na swoje mieszkanie,wiadome tylko,że we dwoje raźniej i latwiej...

Gość feleriuru
kurwa bo to widac jakaś ciapa a nie facet ktory mysli o tym zeby sie usamodzielnic, to jakis frajer i gamon sory autorko ale tak to wyglada ja pierdole gosc nie ma zadnych ambicji? mamusia mu kanapki robi? haha to jak on ciebie wyrwal? czy ty to za niego zrobilas?zenua..

Gość czy ja przessadzam?
kardashia, nawet nie wiesz jakbym chciała aby on był bardziej samodzielny, no własnie podchodzi pod 30 i nic dalej w miejscu:-( Wiesz Twój jest młody 21 to troche inna sprawa, jeszcze macie czas by zamieszkac razem......

Gość czy ja przessadzam?
up up