Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pżystojniak przez ż

czy wypada zaprosić dziewczynę na pierwsze spotkanie do...

Polecane posty

Gość pżystojniak przez ż

klubu?

Gość nie-za-bardzo

Gość pżystojniak przez ż
a to dlaczego? chciałbym poznać opinię

Gość kelner
do klubu wypada tylko klubową a resztę wg degustacji gustownej

Gość pżystojniak przez ż
może to odebrać zbyt jednoznacznie?

Gość pżystojniak przez ż
a na wakacjach na ulicy zagadałem, ale to było czysto koleżeńskie, chwilę gadaliśmy

Gość pżystojniak przez ż
no i co.

Gość gfnfhsf
nie wypada. do klubu idzie sie potanczyc a nie na randke :o i co bedziecie sie przekrzykiwac co chwile? wez ja do restauracji, kawiarni, pubu a nie do klubu...chyba ze to blond tleniona blondi, z tipsami i w bialych kozaczkach to moze w klubie bedzie sie jej podobalo...

Gość nie-za-bardzo
blachare tak, inaczej nie wypada na 1 randke

Gość pżystojniak przez ż
oj co wy z tymi blacharami. co złego w imprezie.

Gość pżystojniak przez ż
randka to raczej górnolotne słowo. Spotkanie. nie wiem czy bedziemy razem. się okaże

Gość nie-za-bardzo
ile macie lat? dla mnie klub odpada

Gość gfnfhsf
no spotkanie to randka, czy randka zawsze konczy sie zwiazek? chyba nie :o jak ty jestes karkiem/dresiarzem/klub to twoje miejsce co weekend to ja zabierz do tego cholernego kl;ubu i juz :o

To normalne że chcesz iść tam gdzie ci pasuje i najswobodniej się czujesz, najwyżej jej się to nie spodoba i bardzo szybko "się okaże" co będzie.

Gość tye46egy
ale się wymądrzacie z tymi klubami, że głowa mała. ja nieczęsto chodzę do klubu (powiedziałabym, że nawet prawie w ogóle) ale na randkę właśnie chciałabym pójść do jakiegoś eleganckiego. taniec odpręża i pozwala ładnej kobiecie poczuć się seksownie i niekoniecznie musi to być-jak to określiliście-blachara. niektóre kobiety lubią czasami "pobłyszczeć" i elegancko się ubrać zwłaszcza jeśli posiadają ku temu odpowiednie walory. nie powiecie mi, że jest coś złego w tym, że kobieta chce czasami się z klasą i ładnie ubrać jeśli jej się podoba jakiś delikwent. do parku tak się nie ubierze. nawet naukowiec czasami chce się poczuć kobieco. nie mówię tu oczywiście o pójściu na dyskotekę z techno. raczej do jakiegoś spokojnego. takowe też istnieją. można i posiedzieć i trochę potańczyć.

Gość nie wierze
do klubu , gdzie sie tanczy ubierac sie elegancko?? a co w takim razie rozumiesz przez slowo "elegancja"? bo zdaje sie, ze ja inaczej rozumiem to slowo... poza tym pierwsza randka do klubu? chyba wypali jesli ludzie sa bardzo mlodzi... a wtedy to w ogole nie w glowie im elegancki stroj...

Gość dziś pomarańczowa
Podnoszę topic. Do klubu może nawet by wypadało ale nie od razu tzn. umawiasz się na kawe, a potem ewentualnie proponujesz czy nie miałaby ochoty potańczyć. Ale to zależy czy chcesz żeby zainteresowała się Tobą poważnie, bo kobiety inaczej niż (podobno) mężczyźni w budowaniu relacji kładą większy nacisk na rozmowę niż wspólne działanie (taka jest teoria).