Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcoto

dziwny balon, czemu tak?!

Polecane posty

Gość niewiemcoto

Może wyjdę na małolatę, ale takową nie jestem, więc proszę o sensowne odpowiedzi :) 11 dnia cyklu uprawiałam petting z narzeczonym, mieliśmy potem pewne obawy, bo nie był pewny czy podczas wycierania spermy nie zostało mu coś na rękach i czy nie przeniósł tego w okolice mojej pochwy. Potem dostałam okres, spóźniony kilka dni, trwający co prawda dłużej niż zawsze, ale bardziej skąpy. Kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki oraz po jej zakończeniu zrobiłam test - negatywny. Jednak martwi mnie coś innego: mniej więcej od 2 tyg. po tym zdarzeniu mam ogromne wzdęcia, zaparcia, czasem czuję taki dyskomfort/pobolewanie w podbrzuszu. Brzuch nie jest płaski nawet rano po przebudzeniu mimo, ze zawsze był. Natomiast okres powinnam dostać za 2-3 dni a tu żadnych objawów nie ma, mimo że zawsze bolały mnie piersi. Macie może jakieś pomysły co jest nie tak z tym brzuchem? A może to jednak ciąża mimo negatywnych testów??

Gość niewiemcoto
śluz płodny (rozciągliwy jak białko jaja) obserwowałam najpierw w okolicach 11-15 dnia cyklu, a następnie 21-24. Kompletnie tego nie rozumiem. Teraz śluz mam wodnisty lekko białawy.

Gość niewiemcoto
No i tego śluzu obecnego nie jest zbyt wiele.

Gość niewiemcoto
piętnastoma od razu :P

Gość niewiemcoto
Kurcze, poważnie pytam!

Gość niewiemcoto
nikt mi nie doradzi??