Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazaklopotana123

NIE WIEM JAK SIĘ ZACHOWAC....

Polecane posty

Gość malazaklopotana123

A więc tak.. jestem z nim 2 lata, niecałe.. w listopadzie będzie. ja 19, on 20 lat prawie.. zapisał się do szkoły policealnej, mimo, ze miał zdawac maturę, ale go do niej nie dopuszczono, nieważne.. widzieliśmy się ostatanio w piątek po mojej szkole, jestem w ost klasie LO, mam rok w plecy... wydawało mi się, że przymusiłam go do tego spotkania, chociaż mówił, że chciał się zobaczyc... wczoraj sie nie widszielismy, bo ma szkole sb, ndz, zajęcia skonczył po 17 i pojechał na mecz, wrócił dosc pózno, w piatek rozmawalismy, ze się dziś spotkamy lekcje konczy jakoś koło 16.. on nie ma obecnie telefonu, dzwonil do mnie rano od mamy, ze wychodzi etc.. a ja mowie, ze obiecałes mi spotkanie w ndz, a o tym ani słowa i się rozłączyłam... on nie zadzwonił p o raz 2 - bardzo dziwne, może nie mógł nie wiem.. i co ja mam teraz robic? czuje sie jak idiotka, co sie narzuca, nie umowilismy sie, wroci bedzie pewnie koło 17 i zanim bysmy sie wtedy umówili, ja bym się wybrała, dojechała to byłoby przed 19 i nie ma sensu przyjezdzac, jak juz ciemno, zimno.. i co zrobic.. jechac do do jego miasta.. i jak zadzwoni do mnie jak wróci to powiedziec, ze jestem w jego okolicy czy po prostu olac, bo on mnie olał... czuje sie jak idiotka!! on sie zachował jakby nie chciał tego spotkania, tak mi sie wydaje, nie wspomniał rano słowa!! nie ma telefonu, wiec nie mam jak sie z nim skontaktowac, do szkoły poszedł dopiero 3 raz, nie zna tam ludzi, wiec pewnie nie wezmie teleonu by do mnie zadzwonic, czuje sie poniżona choc to może błahostka.. nie wiem, czy jechac czy zostac w domu i juz sie do niego nie odezwac... pisałam juz na uczuciowym.. ale nie było duzego odzewu.. dodam fakt, ze laska, która chodzila ze mna do LO jest z nim w klasie w tej szkole policealnej i mnie o 10 podglądała na nk :O co dziwne.. bo albo maja zajecia na kompach, on sie nie odzywa.. albo jego nie ma w szkole albo jej :O

Gość malazaklopotana123
moze smieszne ale mnie to martwiiii

Gość malazaklopotana123
;(