Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie obciagac

Kto mnie zerznie?

Polecane posty

eee....foczka....przegiąłeś!!...za gruba?....w którym miejscu?:/

Gość ja cie zerżne

Gość ja cie zerżne
moje gg 7113404

na pewno sie nie kłócilismy, co najwyżej mogliśmu intensywnie dyskutowac :) heh ciekawe o czym to bylo... :P to jak, mam wsiadać w auto ?? tylko na 11 do pracy jutro ale chyba zdaze :P:P:P hehe tylko zeby ktos mnie nie ubiegl :P

mmm wibrusiem ? to bedziesz ladnie rozpalona jak przyjade :P a tak na serio to muisz mnie jakos zachecic :P tak od razu na koniec polski jechac... az tak porywczy chyba nie jestem :P

mnie namawiac nie trzeba :P ta 21 godz. jest nadal realna jak najbardziej :P atylk oodezwij sie najpierw do mnie na maila :)

Gość ja cie zerżne
napisz do mnie na skarpeta2101@wp.pl

Gość iiytr
a ile masz lat? i wklej moze zdjęcie co

Gość iiytr
ciekawe czy ten minetu do ciebie jedzie?

Moze dopisze jeszcze ze lubie penisy max do 17cm większych nie lubie. Słucham ostrej muzyki pale hasz. ale nie musisz miec takich samych zainteresowań żebyśmy sie poznali. Dla mnie liczy sie gorący seks. Przyjemność dla obojga

Gość iiytr
e mysle ze jestes brzydka no bo na chlopski rozum jakbys była ładna to z łatwoscia znalazłabys sobe kogos kto by cie pukal a nie szukalabys kogos w internecie

Napewno nie jedzie. Za daleko. Szukam kogos z okolic. Chyba ze komuś chce sie jechać. Do Mephisto nie chce Cie przekonywać jesli nie chcesz. Po prostu to nie prowokacja. Ale mi to obojętne co myślisz.

Mam faceta z którym mieszkam. Po prostu lubie przygody. Nie jestem brzydka moim zdaniem nawet bardzo atrakcyjna. Bo dla mnie to NAJWAZNIEJSZE czuć sie dobrze w swojej skórze. Jednakże nie każdemu pasuje bo nie jestem tleniona blondyna tylko noszę glany itd :-D jestem chora leze w lozku i pisze sobie z różnymi facetami. Uwielbiam po prostu taki seks z nieznajomymi. To mnie kreci.