Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajjajajaja

ból podczas seksu

Polecane posty

Gość ajajjajajaja

Postanowiłam rozpocząć współżycie z moim mężczyzną. ale podczas tego jak wchodził we mnie odczuwałam straszny ból jajników i dolnej części brzucha. ból był tak silny że wytrzymałam tylko chwilke a potem przerwałam. już bólu nie odczuwałam. ale zastanawiam sie czym to było spowodowane. Dodam że nie jestem dziewica ale nigdy nie miałam z tym problemów. może to dlatego że bylam kilka dni przed okresem? boję sie sprobowac kolejny raz bo boje się ze sytuacja sie powtorzy..

Gość nieneineieenie
myślicie że to może być coś poważnego i że powinnam udać się do ginekologa czy to moglo byc spowodowane okresem?

Gość toriandjean
Mnie tez tak boli, ale tylko w okreslonej pozie. Wiec jej unikam i jest ok :)

Gość nieneineieenie
a to była normalna poza. tzn tradycyjna jak on leżał na mnie..

Gość od tyłu
Ja odczuwam to samo w pozycji od tyłu... nigdy tak nie miałam, nawet była to moja ulubiona pozycja, trochęmnie to martwi, więc jeśłi ktoś wie o co moze chodzić niech napisze:)

Gość neieniee
chyba nikt nam nie pomoze..

Gość beta1987
mnie bolało podczas seksu jak miałam stan zapalny od mojej ulubionej nadżerki. dostałam tabletki i przeszło. a drugim razem urusł mi torbiel o średnicy 47 mm a od 50 mm jest usuwany operacyjnie. oczywiście tabletki i po kłopocie...odpukać w niemalowane :] więc uważam że jak boli to nie ma co marudzić tylko dla własnego spokoju i przede wszystkim zdrowia udać się do lekarza ginekologa!

Gość serio?
do "od tyłu" - ja dokładnie mam to samo, niestety muszę unikać tej, niegdyś mojej ulubionej pozycji :(