Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 2114g

Medycyna czy ...

Polecane posty

Gość 2114g

Mam problem. A racze dylemat. od zawsze chcialam pomagac ludziom isc na medycyne, chcialam byc pediatra , nie wiem czemu ale strasznie mnie tam ciagnie. wiem ze duzo jest nauki ze krew ze to. nie brzydzi mnie to , no ale wlasnie. kompletnie nie rozumiem chemii i fizyki lubie biologie , ale chemia fizyka i matematyka sa dla mnie koszmarem a wiadomo ze chemie i fizyke tez trzeba zdawac na maturze rozszerzoną. a ja po prostu sie ucze i nic nie rozumiem. jak interesuje sie tez turystyka. uwielbiam nowe kulture , pozdroze , poznawanie nowych ludzi , niby jak sie chce to wszystko mozna , ale ja sadze ze nie dam rady nagdonic z chemia i fizyka ,poniewaz mam takie braki , ze masakra jestem dopiero w 3 gim. ale jak mysliscie. przekierowac sie na inny tok myslenia? i robic wszystko w kierunku turystki , ale uczyc sie i probowac zaliczac na te troje z trojcy" mat. chem fiz. moze jakbym miala dobrych nauczycieli , i do tego korki bym dala rade. ale nie mam ani dobrych nauczycieli ani pieniedzy na korki , nie rozumiem. nic z tego. i zdaje sobie sprawe , ze nie mozna miec w zyciu wszystkiego i nalezy zrezygnowac z marzen . mysliscie , ze dobrze uwazam? poradzcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować