Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

dzewczyny pomozcie

Polecane posty

hej Mam 23 lata i wielki problem,,kiedys miała m problemyz trądzikiem i stsoswałam roznego rodzaju produkty,Vichy i takie tam Niesety,nie pomogło a mało tego dzieki temu wygladasz na ponad 30 lat:( jak mam odmłodzic ta skóre?Pomóżcie:(

moja koleżnka miała podobnie poszła do ginekologa bo słyszała ze tebletki antykoncepcyjne pomoga ginekolog przepisal jej Syndi 35 bierze juz 4 miesiące i powiem Ci efekty sa bardzo duze cera jej sie poprawila tradzik zmalal i wyglada na mlodsza niz jest sprubój może i Tobie pomoże powodzenia trzymam kciuki :)

ale ja brałam cindy i po niej [rzytyłam w miesiąc 9 kg;/ Mało tego branie tabletek nie ejst dobre,bo jak sie je odstawi to efekt wraca

Gość tez gram a co
agniesia, to zalezy czy chcesz na to przeznaczyc wiecej kasy? jesli tak,to ja na twoim miejscu poszlabym na kilka zabiegow mikrodermabrazji albo kwasow,ogolnie zdarla troche naskorek,a potem zmienila pielegnacje. trzeba sie zaglebic troche w sklady kosmetykow,nawilzac cere i natluszczac, nie uzywac kremow matujacych,ktore wysuszaja. jesli puder, to mineraly i to nie podroby typu l'oreal. ogolnie dobre sa kosmetyki ktore sama robisz, polecam strony mazidla.com i biochemiaurody :)

Gość tez gram a co
tylko po zluszczaniu musisz uzywac filtrów 50,w ogole najlepiej jest ich uzywac caly rok,bo slonce jest najbardziej odpowiedzialne za starzenie sie skory