Agniesia8787 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 taki gruboziarnisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukier niezalogowana Napisano Wrzesień 26, 2010 Ja polecam ten: http://znam.to/recenzje/1825/Glyco-A-12-AHA---peeling-z-kwasem-glikolowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 aha bo podbny jest jakis dobry z rossmaa i nied rogi tylko nie wiem jaka nazwa;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaratek Napisano Listopad 9, 2015 Peeling brzoskwiniowy HB, wiem jaki efekt daje na mojej skórze, przede wszystkim wygląda ona zdrowo, ładnie, estetycznie, jest mocno odmieniona. Przede wszystkim skutecznie usuwam zanieczyszczenia. Pewnie na jakość efektu ma również wpływ kwestia naturalności kosmetyku. Pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2015 Ja robiłam ostatnio peeling w klinice zdrowia i Urody (http://www.esthetique.com.pl/). Wybrałam sobie taki ziołowy, z drobinami koralowca i algami, który miał spłycić zmarszczki, ujednolica cerę itd. Wiadomo, że po jednym zastosowaniu nie będzie niesamowitych efektów, ale widać różnicę w napięciu skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2018 THALASSO PEELING od HB - robi swoje i widać efekty, o ile peeling jest wykonywany właściwie i jak należy. Nie mamy żadnych problemów, cera wygląda zdrowo, normalnie, nie mamy problemów. A ogólnie dobrze wykonany peeling naprawdę działa na cerę zbawiennie, totalnie ją odmienia. Tylko... sama się naczekałam, zanim zrobiłam to dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llove Napisano Styczeń 22, 2018 Genialne peelingi ma Efektima, zobacz koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzixxx97 0 Napisano Sierpień 5, 2021 ja polecam antymatyczne, a nie mechaniczne, mogą podrażnić buzię. Mój faworyt to tołpa 3 enzymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elisse00 0 Napisano Sierpień 5, 2021 co do tołpy, to bielenda ma teraz spoko peeling enzymatyczny, jest ciut delikatniejszy od tołpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktorkaVici 0 Napisano Sierpień 12, 2021 tołpa wymiata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiak36 0 Napisano Październik 5, 2021 Na mnie dobrze działa właśnie kwas mlekowy. Mam tłustą cerę, więc tylko takie peelingi wchodzą w grę e-naturalne.pl/pl/p/Peeling-AHA-30/1276 i dobrze, że coś takiego w ogóle produkują. Złuszczenie naskórka wyraźne, nie wnika jakoś przesadnie głęboko, więc można normalnie wyjść z domu, a działanie zadowalające. Długo stosuję i tak samo dobrze działa, więc składu nie zmieniają przy zyskaniu popularności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Lipiec 8, 2024 Zalezy oczywiście jaki rodzaj cery. Ale ja polecam peelingi kwasowe z Bielendy Advanced Therapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano Wrzesień 25, 2024 Peelingi gruboziarniste nie są dobre czy bezpieczne dla naszej skóry, spróbuj czegoś delikatniejszego, żeby nie zrobić sobie krzywdy, np. peeling rewitalizujący od MIZON ze Skin79. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach