Gość .aknyterk Napisano Wrzesień 26, 2010 Znam Go od mniej więcej 5 lat. Od 2 przyjaźnimy się, kiedyś wychodziliśmy razem, od jakiegoś roku to się zmieniło, ale nadal się widujemy, czasem piszemy ze sobą. 4 lata temu byliśmy ze sobą, nie długo, takie szczenięce uczucie, ale to nie przeszkodziło nam w naszej przyjaźni ;) Wspólnie śmialiśmy się z tego. Niestety, niedawno zmarł jego tata. Czułam,że nie potrafię mu pomóc. On zaczął mieć problemy, a ja poczułam, że...zależy mi na nim bardziej niż kiedyś. On jest bardzo skryty, nie łatwo go rozgryźć, i wątpie aby sam z siebie powiedział co czuje, a na dodatek teraz ta śmierć... Niby pisze do mnie pod byle pretekstem, ale nie wiem czy to po prostu bo traktuje mnie jako przyjaciółkę czy po prostu pisze, bo mu zależy... Wiem, że gdybym powiedziała mu co czuję napewno by mnie nie wyśmiał, ale to chyba nie przejdzie mi przez gardło. Boję się, że go stracę, a bardzo mi na nim zależy. Poradźcie mi co mam zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach