Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męska kobieta?

Jestem kobietą ale jak na kobietę jestem chyba zbyt męska

Polecane posty

Gość męska kobieta?

Pod względem wyglądu w żadnym wypadku nie wyglądam jak facet :p Ubieram się kobieco, mam długie włosy, maluję się itp. Moja "męskość" to typowo mentalna sprawa. Otóż rzeczy, które są z reguły przypisywane kobietom mnie nie dotyczą. Nienawidzę komedii romantycznych, nie przeraża mnie widok krwi, nie boję się pająków, nie płaczę i nie histeryzuję, potrafię zachować zimną krew, mam skłonności przywódcze itd. Często czuję, że to właśnie ja mam "jaja" a nie co poniektórzy faceci. Ostatnio doszłam do wniosku, że chyba bardziej mnie kręcą "zniewieściali" faceci :O Chyba mam coś pokręcone pod kopułą :O

Gość dfdff
dodać do tego że nienawidzę zakupów i nie lubie sie malować i mam w dupie wygląd zewnętrzny i dużo przeklinam i odjąć skłonności przywódcze i nie kręcą mnie zniewieściali faceci - i będę ja :P

Gość miss nobody
no ja moze do konca jaj nie mam, i zdarza mi sie plakac i histeryzowac, ale nie cierpie drobnostkowosci i sentymentalizmu, nie cierpie komedii romantycznych ktore moje kolezanki ubostwiaja, wole filmy akcji. Lubie konkretyzm i chcialabym pelnic meskie funkcje, lubie piwo, prawdziwie gorzkie w chuj piwo, i chce mi sie rzadzic.

Gość męska kobieta?
Również nie lubię zakupów :p Co do zniewieściałych facetów to oni również mnie wcześniej nie kręcili jednak ostatnio się to zmieniło. Zauważyłam, że ci "puszący się" swoją męskością faceci mnie irytują, dlatego chyba nie mam innego wyjścia i muszę się przerzucić na tych delikatnych :P

Gość To w takim razie ja tez
jestem meska ;) Bo to co wymienilas to tez jak najbardziej moje cechy ;) Tyle, ze ja nie lubie zniewiescialych facetow, a teraz wiekszosc takich 😭

jest jeszcze chyba cos pomiedzy tym puszeniem sie, a ciotowatoscia? ;)

Gość męska kobieta?
Również lubię filmy akcji, podoba mi się "mordobicie" :D Ogólnie lubię ukazaną przemoc na ekranie czy w książce.

Gość męska kobieta?
Na pewno jest coś pomiędzy puszeniem się a ciotowatością, jednak w moim towarzystwie faceci zaczynają się puszyć, bo przecież żaden nie chce pokazać, że ma mniejsze jaja ode mnie :D

To ja bym chciala prawdziwie meskiego ;) I nie mylic z damskim bokserem :classic_cool:

Gość męska kobieta?
Ja raczej nie mogłabym stworzyć związku z naprawdę męskim facetem. A to wszystko przez te moje skłonności przywódcze. Strasznie mnie denerwuje jakikolwiek sprzeciw z ich strony. Nie potrafiłabym się podporządkować facetowi, bo to ja muszę trzymać ster w dłoniacvh

To nie męskość, kobiety są po prostu psychicznie silniejsze od facetów, jeżeli się czujesz jak baba z ikrą, do tego wyglądasz kobieco jesteś 100% samicą alpha :D

Gość męska kobieta?
samica alpha? Hmmm, bardzo mi się podoba takie określenie :D

kobiety silniejsze psychicznie? :D fakt my non stop rozważamy każdy gest i się smucimy jak tylko coś złego nam się przytrafi ;p

Gość widzę że tutaj wiele
babochłopów

Gość męska kobieta?
Levviatan, sądzę że fawila nie miałąna myśli takich błahostek, które wymieniłeś, tylko poważniejsze sprawy takie jak częstsze samobójstwa czy popadanie w depresję.

Gość vovovkolo
hej męska kobieta? ile masz latek,jak wyglądasz?:)

wlasnie chcialabym znalezc takiego, ktory by mial silniejsze cechy przywodcze ode mnie ;) Jestem utajniona ulegla kobieta. Tylko musi byc odpowiedni mezczyzna ;)

męska kobieta? -> wg statystyk depresja częściej dopada kobiety, dwa prób samobójczych też więcej podejmują kobiety tylko że faceci są bardziej "skuteczni" w tych próbach

Gość męska kobieta?
vovokolo, a czy mógłbyś podać przyczyny swojego zainteresowania moim wyglądem i wiekiem? :P Mam nadzieję, że nie zostałam przez nikogo zidentyfikowana na kafe :D

Gość gfgfdsffs
nie przeraża mnie widok krwi, to nie jest meska cecha . Kobiety sa przyzwyczajone do wydoku krwi , maja okres . FAceci nie , dlatego oni sie bardziej boja krwi .

Gość vovovkolo
bo jesteś interesującą osobą i z ciekawości chciałbym wiedzieć.

Gość męska kobieta?
Levviatan, kiedy ostatnio widziałeś statystyki na ten temat? Sama co prawda czytałam o tym już dawno, więc mogło coś ulec zmianie. Jednak coś w tym jest. W moim otoczeniu samobójstwo popełniło 3 facetów, a jedna kobieta usiłowała się zabić. Nie wspominając o straszeniu własną śmiercią w co i tak nikt nie wierzył (i słusznie) :P

Gość gfgfdsffs
W moim otoczeniu samobójstwo popełniło 3 facetów, a jedna kobieta usiłowała się zabić bo na kobietach jest duzo mniejsza presja . Nie musza zarabiac , pracowac . OD facetow sie wiecej wymaga .

Gość męska kobieta?
gfgfdsffs, nie do końca się zgodzę. Krew przy okresie pewnie jest inaczej przez kobiety rozpatrywana. Przypomniałam sobie, że ostatnio kiedy moja koleżanka była świadkiem mojego zranienia się to zemdlała... vovovkolo, mam 21 lat, a co do wyglądu to nie chcę się za bardzo zdradzać. Trochę już się opisałam w temacie. W każdym bądź razie nie jestem tucznikiem i nie wyglądam jak chłop :D

Gość męska kobieta?
"bo na kobietach jest duzo mniejsza presja . Nie musza zarabiac , pracowac ." Hmmm, kobiety nie muszą pracować i zarabiać? Trochę dziwne stwierdzenie. "OD facetow sie wiecej wymaga ." Ogólnie to temat rzeka już nie raz przez wiele osób poruszany, gdzie jeszcze chyba nie doszło do jednomyślności.

Gość trrrrrrrrrrrrrrretttt
a co to takiego,teraz kobiety maja wieksze jaja niz faceci i jest to na porzadku dziennym,sama nie jestes

Gość gfgfdsffs
bo przecież żaden nie chce pokazać, że ma mniejsze jaja ode mnie Nie sadze zeby pokazywanie klejnotow kobiecie było stosowne