Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przetłuszczone włosy

kto z was myje włosy codziennie?

Polecane posty

Gość sdtfyghukhjghf
tez myje codziennie, ale szamponami bez chemii! ziolowymi lub dla dzieci. wazne zeby nie suszyc wlosow suszarka poniewaz przesusza sie i przez to beda sie bronic i wytwarzac wiecej loju

Gość sdtfyghukhjghf
moja wspollokatorka ma ladne lekkie loki, myje co 3 dni (a moglaby nawet rzadziej), po wstaniu z lozka spokojnie moze sie ubrac i wyjsc, ja nawet po godzinie ukladania swoich wlosow nie wygladam w polowie tak jak ona. moje wlosy w polowie dnia robia sie beznadziejne :(

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też myję codziennie,rano,bo jak wstaje,to wyglądam okropnie :) mam krótkie włosy,na chłopaka i wszystko mi stoi :D

Ja myję włosy codziennie rano. Staram się regularnie coś tam ćwiczyć i włosy pokryte potem są bleeeee ;P Ale i tak nabez bez większego wysiłku fizycznego moje wlosy nie są w stanie wytrzymać 2 dni pod rząd bez mycia...

Gość przetłuszczone włosy
no więc powróciłam do codziennego mycia włosów :) dziś rano umyłam je ziołowym szamponem, dalam im 15 minut na podeschnięcie a potem wysuszyłam suszarka z chłodnym nawiewem (niestety przez to suszenie trwa dłużej). Wygladały fajnie, ale niestety dzisiejsza pogoda spowodowała ze jak wracałam do domu już były całe napuszone

Gość taa niedobra pupa
Ja nie myje co dzień, uważam że to gruba przesada. Co drugi dzień najczęściej, czasem co trzeci.

Gość gość
Wszystko na temat zasad mycia włosów - http://www.fryzomania.pl/blog/?p=798 Niby tak prosta czynność, a jednak zdecydowana większość z nas po prostu nie umie tego robić tak, aby rzeczywiście wpływało to na nasze włosy korzystanie.

Gość gość
czemu ktos mycie wlosow codziennie uwaza za problem? chyba normalne, ze czlowiek sie codziennie myje, wiec i tak stoicie pod tym prysznicem. wiec co za problem umyc codziennie wlosy? przeciez myje sie tylko glowe a nie cale wlosy, wiec niezaleznie od dlugosci sa to 2-3 min max i po prosblemie. potem myjecie reszte ciala, za ten czas nadmiar wody skapie i wychodzicie, zawijacie na 2 min w recznik, suszycie cialo, ubieracie sie, zdejmujecie recznik, odzywka na wlosy bez splukiwania, rozczesujecie i po problemie... nie robcie paranoi, ze to zajmuje tyle czasu

Gość malinana
Znam Twój problem, bo sama tak długo miałam. Zmieniałam szampony itd i nic nie pomagało. Ale trafiłam jakiś rok czy dwa temu na stronę z produktami na bazie ziół i sprawa włosów się unormowała, teraz moge myć co 2-3 dni. Podsyłam ci link do tego szamponu https://www.nowoczesneziola.pl/towar/view/81/szampon-franciszkanski-do-wlosow-normalnych-i-przetluszczajacych-sie