Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

/przyszlamamaania/

czy to pobudza zmysły??

Polecane posty

"..zamykał drzwi i palił papierosa, patrzył się jak wyginam ciało przy myciu wanny, gasił szybko niedopalonego szluga podchodził do mnie i trzymajać za biodra przysuwał moje pośladki do dobrze twardego penisa..wkałądał szybko rękę w majtki i szukał łechtaczki, a drugą ręką rozpinał rozporek i obciągał spodnie, ja robiłą to samo, przysunęłąm sie do umywalki i oparłąm o nią... wkładał palca do mokrej już c*pki i rozszerzył lekko wargi by stanowczo włozyć penisa... cóż za dreszcz.. i to spojrzenie które widziałm w lusterku, gdy stanowczymi, silnymi, wpchnięciami wkładał go coraz głebiej.. to spjrzenie mówiące, że przerżnie mnie na wylot jakby mógł, patrzyłam na niego i z jeszcze surowszym spojrzeniem powstrzymywałąm się od stękania z przyjemności... ręką przyciskał moje plecy bym się bardziej pochyliła, brał za biorda i kilkoma mocnymi rucham zakończył szybki, 2 minutowy sex przypominający rrznięcie taniej dzi**i w kiblu. zapinał rozporek przytulając i mówiąc na ucho kocham cię... ja tylko stałam z majtkami opuszczonymi w dół i prubowałam złapać oddech.""

"...tylko po to by leżeć i by miział mnie po brzuchu i stojacych z zimna sutkach... gdy akcja rozkręca się w filmie, ja zaczynam bawić się jego penisem, ręką miziam delikatną skórę .... gdy słyszę przyspieszony oddech, robie to szybciej, stanowczo a palce drugiej ręki wkłądam do jego buzi, kładę się w odpowiedniej pozycji i zaczynam sie masturbować , mokre palce krążą po mojej łechtaczce, kładam je do środka, potem daje do lizania.... kieruję penisa do swojej c*pki, ocieram go i oddalam dalej masturbując i dotykając drugą ręką po piersiach.... on tylko patrzy, patrzy i dołańcza do mnie, liże mnie po cipce, palcach które bładzą po łechtaczce, wkłąda palce. potem penisa.... wpycha coraz mocniej, mocniej, wkałądjąc mi palce do buzi, potem do tyłka.. wyjmuje penisa z c*pki i powoli wkłąda go obok..oooooo... co za uczucie. ból pomieszany z orgazmem... wkłada całego, pomału popycha by nie spuścić się od razu, kieruje moją rękę na c*pkę, pacami szukam mokrej łechtaczki, ruszam szybkimi rucham, biorę jego rękę i wkaładm jego palce do c*pki, rucham każe mu dochodzić, rżnie mój tyłek, rusza 3 palce w mokrej cipce a ja dochodzę masturbując się po łechtaczce ...... to sa wątki erotyczne do mojej książki, ocenicie czy nie za słabe????

Gość ble ble ble !