Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pączulek

zdradziłam mężą

Polecane posty

Gość Pączulek

Hej.jestem młodą mężatką a już mam za sobą bagaż doświadczeń i to tych gorszych.3 lata temu wprowadziłam się do nowego domu i od tamtej pory życie wywróciło się do góry nogami.mąż zagląda do kieliszka często i gęsto tracąc przy tym panowanie nad słowami.jego usta tyle razy mówiły mi że jestem k....,sz....,zwykła dz.... .to bolało i boli do tej pory.mamy ze sobą dzieci.kiedyś go kochałam a teraz to już nie wiem.słysząc ciągle że się puszczam ,zrobiłam to.zaczęłam flirtować z sąsiadem.nie byłam pewna czy da się skusić,ale udało się.spędziłam z nim chwile których nigdy nie zapomne.na nowo uwierzyłam w siebie.uśmiech pojawiał się na mojej twarzy.mąż wyjechał do pracy za granicę,zostawiając mnie z problemami.a co najgorsze to kochanek też wyjechał.teraz jestem sama,wije się z myślami.nie mam sił .sama siebie oczerniam,po nocach płacze .moje życie jest chore!

Gość Lady Marmolada :)
Hmmm, nieciekawie. Ale co Cię gnebi bardziej - mąż czy kochanek?

Gość Pączulek
tu jest problem-bo chyba kochanek.zabolało bardziej jak wyjechał.tyle razy próbowałam naprawić małżeństwo,ale to było z mojej strony.mąż nie widział nigdy problemu.nie miał czasu dla mnie i dzieci.wciąż ten alkohol był ważniejszy.nie wytrzymałam...

Gość Lady Marmolada :)
no nie dziwię się... ale wróci, prawda? co dalej zamierzasz? a może po prostu nie robic nic, czekac, co czas pokaże?

Gość Pączulek
mąż wróci ,kochanek też .w tym problem.nie wiem co mam zrobić,więc tu napisałam.mam niespełna 27 lat a życie skopało mi d... niesamowicie.nie mogę o tym pogadać z bliskimi bo tego nie zrozumieją.podobno czas leczy rany,ale do tego czasu dostanę obłędu a przecież muszę zadbać o dzieci a sama nie umiem tego zrobić ze sobą.

Gość dobrze zrobiłaś
nie wiem czego żałujesz. spierdalaj od męża i ułóż sobie życie na nowo zamiast je marnować. faceci to chuje i niczego nie są warci .

Gość Pączulek
Dodam że sąsiad to owczarek kaukaski, chyba to w tym wszystkim mnie najbardziej dołuje

Gość Pączullo
ale to śmieszne-to ostatnie o tym psie to nie ja dodałam.dla mnie nie ma tu nic zabawnego,uwiezcie.

Gość Pączullo
życie moje straciło sens,a najgorsze jest udawanie że jest ok.

Gość Ruzia35...
Nie placz!I dobrze ze go zdradzilas.Ja nie zdradzilam i nie wiem czy nie bede zalowac, ale Los zeslal mi inna milosc i mam cholernego pecha bo tez nie zdradze, tylko juz nie ze wzgledu na meza,ale ukochanego ktory jest dla mnie najwazniejszy na swiecie.Wiem ,ze to niemozliwe..takie zycie.

Gość wspolczuje ci ..
ale nie miej wyrzutow, zyj dalej ale pomysl czy nie warto sprobowac od nowa - ale nie z kochankiem