Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

super ubranka dla dzieciaczka polecam!!

Polecane posty

Gość joanna_bugaj
za duzo letnich ubranek jak na aukcje w okresiw jesiennym i nie w moim typie bo wzory takie lumpeksowe

źle sa zdjęcia zrobione,ponadto to na pewni nie wzory kumpeksowe,bo ja dała bardzo dużo piniedzy na te ubranka,gdyz wszystkie były nowe..

osobiście zestawik mi się podoba ale przyznam że tez mi troszkę lumpeksowo wygląda szczególnie dlatego że taki rozstrzał rozmiarowy :D:D:D

Gość za duzo pidżamek z krótkim ręk
rękawkiem i spodenkami, i ogólnie za dużo bluzeczek z krótkim rękawem, ale fajny zestaw, kupiłabym na lato, ale też nie podałasile i jakich ubranek jest w rozmiarze 2 latka, 3 latka i 4 latka, bo różnica między tymi rozmarami jest znaczna i może się okazać, ze większość jest na 4 latka, więc moj dwulatek musiałby długo poczekać na nie. jeśli byś mogła to sprecyzować. i jaka cena minimalna.

Gość a moze wam wyglada lumpeksowo
bo kupowane w dobrych sklepach ? A w lumpeksach jest duzo firmówek ( lecz uzuwanych ) Oczywiscie nie wiem gdzie autorka kupowała ,ale dla mnie argument - lumpeksowy wzorek jest co najmniej smieszny :-)

a cena minimalna to 100. Ja jak kupowałam mojemu synowi ubranka to byly nowiutkie ze sklepu,czasem nawet za zwykła bluzeczkę dałam 30 zł.. a tam sa rzeczy tez duzo droższe

Gość rozowa modliszka
a dla mnie sa ładne ,choc faktycznie za duzo ciuszkow letnich jak na te pore roku..