Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zyciem 123

nie wiem juz co robic zeby go odzyskac...

Polecane posty

kocham strasznie, od prawie 2 miesiecy nie jestesmy razem, wiem ze on wróci, jezeli sie mocno postaram ale nie wiem jak mam to zrobic, jak mu udowodnic ze warto..!!

Nie mozesz go zmusic do zwiazku. Jesli Cie kocha to wroci. Narazie sobie odpusc.

kocha, wiem o tym, powiedział to.... ale obawiam sie ze jak minie jeszcze wiecej czasu to bedzie za pozno.... dlatego chce walczyc! nie moge bez niego dłuzej zyc nie wiedziac co robi, o czym mysli, gdzie jest...po prostu wariuje

"dlatego chce walczyc! nie moge bez niego dłuzej zyc nie wiedziac co robi, o czym mysli, gdzie jest...po prostu wariuje" - a Ty potrzebujesz faceta czy zwierzatka ?

Gość onaona1
ma inna dziewczyne? bo jak tak to raczej nie ma szans

Gość zrób mu lodzika z połykiem
to wróci szybko

Gość monoala
Dlaczego sie rozstaliscie i kto odszedl?

Gość też tak mysle
dziewczyno, przestań sobie wmawiać, że kocha! to co z tego, że mówił? mówił tak, by oczyścić swe sumenie. uwierz mi. ja też tak cierpialam długie lata bo mi powiedział, że kocha. Nie potrafiłam się z nikim związać bo wierzyłam, że przecież on mnie kocha i na pewno wróci :o nie piszę tego by sprawić Ci prykrość ale żeby Ci uswiadomić pewne fakty. Jakby kochal by nie odszedl od Ciebie. Przykro mi :( Nic nie rób! Zajmij się po prostu sobą. Nie pokazuj, że Ci zalezy. Chyba, że chcesz sie bolesne przekonać, że nie warto. BO NIE WARTO!

Gość też tak mysle
i spadać wróżki! tylko żerujecie na czyichś uczuciach, głupie baby! i co wrózko masz zamiar powiedzieć tej dizewczynie? że kocha, że wróci? i utrzymywac ją przy głupiej nadziei? Babo, wstydu nie masz!