Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klarak20

Rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

witam, sluchajcie jak moze wygladac rozmowa jesli ubiegam sie o staz ? urzad pracy mnie skierowal na staz do jubilera i teraz sie zastanawiam o co mnie moze pytac itd... wiem tyle ze CV nie trzeba, tylko ta kartke co daje urzad pracy. ale o co mnie moze pytac np ? blagam pomozcie

moim zdaniem może kazać Ci klęknąć i wziąć go w usta....od tego będzie zależeć czy dostaniesz tą posadę

W gruncie rzeczy to mogą pytać o wszystko. -doświadczenie, zwłaszcza w pracy z klientem -mnie kiedyś pytali o 3 zalety i 3 wady :o najtrudniejsze pytanie, przecież ja nie mam wad :classic_cool: -nie wiem jakie są "zasady" takich staży, ale przy normalnej rozmowie mogą pytać o to ile chciałabyś zarabiać -jeśli to staż to nie sądzę, żeby pytali czy masz jakieś obeznanie w branży, ale jest to możliwe :)

Gość WkurwionyZip
prawdopodobnie siorpniesz pysiora i po zabawie

dzieki wielkie, ale 3 zalety i 3 wady ?? o matko co ja bym powiedziala na takie pytanie ahhaha wypowiadajcie sie jeszcze inni. proszeee

Gość Mac Gaywer
Proponuję : 3 wady - Uważam że nie mam wad - Wkurzają mnie goście o nie nie pytający - Czasem pytającemu lubię przy.....ić

Na stażu to pewnie o zbyt wiele pytać Cię nie będą, co najwyżej czy już gdzieś kiedyś pracowałaś i dlaczego chcesz się przyjąć akurat do tej a nie innej roboty.

tylko ze chodzi o to, ze ja nie jestem jedyna osoba na to miejsce. jest ich ze 20. i wlasciciel bedzie wybieral... i wlasnie, musi o cos zapytac itd zeby wiedziec kto sie nadaje... nie wiem kurcze...