Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana2323

co za dupek chcial mnie tylko wyruchac...dlaczego trafiam zawsze na takich..

Polecane posty

Gość zalamana2323

swoim zachowaniem nie sadze zebym prowokowala nie wygladam na lachona a trafiaja mi sie same ruchacze.....bylam wczoraj na piwie z znajomym z pracy koles ok 30 sympatyczny gadalismy o zyciu problemach i zamkneli nam puby wsyztkie...wiec kupilismy po piwku i ze blisko bylo to do niego...tam gadalismy ogladaismy film..w pewnym momencie polozyl glowie na moim ramieniu ....ogladalismy film patrze kurde juz 3 w nocy a on nagle zaczal nalegac zebym zostala zaczal mnie po wlosach szyji dotykac....wkurwilam sie powiedzilam ze jak szuka ruchania to sie mysli...zamowialm taxi i poszlam...on sie wkurwil...i napisal dobranoc pa...masakraaa

wiesz, wydaje mi się, że ja zgodziłaś się pójść do niego, to utwierdziło go to w przekonaniu że może coś być ( a ponieważ był po alko to i mu się love power włączyło) trzeba było grzecznie wrócić do domu

Gość zalamana2323
czy wszyscy sa tacy? bo juz sil nie mam

Gość zalamana2323
no kurcze ale ja naprawde nie myslalam w tych kategoriach...no super nam sie gadalo zamkneli pub...a ze byla 22 to mowie czemu nie;/ echhhhhhhhh

ale on jest tylko mężczyzną i jak miał alko, miał u boku atrakcyjną kobietę to pomyślał pewnie że czemu by nie spróbować..

Gość nie wciskaj bajek
że wszyscy tacy :D Ty po prostu takich lubisz bo oni są atrakcyjni, pewni siebie i wiedzą co z kobietą zrobić bo przewalają 5 w miesiącu :classic_cool: Lubisz takich i nie mów, że nie bo inaczej nie byli by oni 100% twoich spotkań. Swoja droga to ciekawe jakim cudem można nie pomysleć, że wolny 30 latek umawiający się na wieczór (sam na sam) z 20 to nie myśli o..... aż dziwne :D

Gość Kafe poradnik
Nie sądzę ażeby chodziło mu tylko o jedno. Sytuacja jaką stworzyliście sprzyja do rozbudzenia takich potrzeb i żądz. Sama piszesz , że rozmawialiście i to długo a więc nie chodziło mu tylko o jedno.

Gość zalamana2323
witaj Irlandio 👄

Gość chcial latwa zaruchac
facet nie zwierza, trafil Ci sie babiarz

Gość zalamana2323
mialam jedlinego faceta tylko w lozku bylismy 4 lata rozsatlismy sie teraz 1,5 roku jestem sama i ciagle o samo ...masakra i to nie wazne czy koles ma 23 czy 30lat

Nie łam się, trzymaj się swoich zasad to trafisz w końcu na fajnego, wartościowego faceta. Moja koleżanka czekała 3lata ale jak się opłaciło. nie warto robić czegoś wbrew sobie. jeśli ten pan już się nie odezwie to olej go - baw się, wychodź z kumpelami, żyj pełnią życia a na pewno się wkrótce ktoś wokół ciebie zakręci. no chyba że będzie biła od ciebie desperacja :P

Gość a właśnie że istotne ile ma la
bo wolny 30 latek to rzecz rzadziej występująca rzecz niż 20. Ci wartościowi, dojrzali i w ogóle to raczej w takim wieku mają poważne związki a nie szlajają się po knajpach z koleżanką z pracy w środku nocy :P

Bo takie rzeczy trzeba zaznaczać prawie na samym wstępie, wtedy nie ma niepotrzebnych nieporozumień. Jak się nie chce komuś z miejsca pakować do łóżka, to się nie idzie w nocy do czyjegoś mieszkania, tylko się spotyka w neutralnych miejscach. Więc ja się nie dziwię, że spotkała Cię taka niemiła sytuacja.

Gość zalamana2323
tez racja..tylko ze ja od razu zaproponowalam cos na miescie..a ze fanie sie gadalo...no nic wylane ..dupek i tak sie juz nie odezwie,,heheh zebyscie widzieli jego mine wurwienie...bezcenne;)

Gość *face palm*
sama go zapraszasz na piwo gadasz godzinami idziesz do niego, on proponuje oglądacie filny przytulacie się a potem foch bo ty nie myślałał o seksie no weź :O idź przez zboże siostro i nie grzesz wiecej :P

Gość jkhujghgygy
po alko żaden facet nie myśli racjonalnie :O

Gość a kobiety to niby myślą?
"baba pijana dupa sprzedana"

A ja wiem czy jest sie z czego cieszyć. Sama podpuściłaś faceta a potem nie wiadomo o co tak na prawdę oburzenie. To nie jest w porządku.

Gość Annonim7_
autorko, a czego konkretnie byś chciała od tego faceta?

Gość haahhhhhahahahaaa
haha żałosne, jak facet myśli o seksie, a kobieta nie - to wtedy wszyscy pretensje do niej, ze powinna się domyśleć, natomiast jeżeli facet nie myśli o seksie, ale daje dość dwuznaczne znaki, a kobiecie jednak zdaje sie że myśli, to wtedy wszyscy pretensje do niej, że nie każdy facet zawsze myśli o seksie i żeby nie była podejrzliwa HAHAHA :D to żałosne, spójrzcie na siebie siurki, a nie zawsze i wszędzie to kobiety winicie :O

Gość zalamana2323
echhhhh nie mialam zaiaru go podpuszczac chaialam pogadac obejrzec film i isc do domu i tak zrobilam...nie rzucalam sie na niego..

Gość ale oglądanie filmów
w domu wolnego faceta o 23? Powinnaś być bardziej rozgarnięta jak na swoje 23 lata :D

oj no chłopak przeżył frustrację seksualną i tyle w temacie. w sumie jakoś mi go nie szkoda :D a ty już wiesz że następnym razem lepiej pozostać na terenie neutralnym

Gość zalamana2323
matko a co to takigo ogladanie filmow w domu faceta jezu brzmi jak by to byla jakas pulapka jak bym mu sie sama do lozka pchala nie raz ogladam filmy..bozeeeeeeeeeee

No ok, a on to inaczej zrozumiał. Trzeba było wtedy pogadać, a nie wyskakiwać z pretensjami i od razu od najgorszych wyzywać. Nie miał chłopak okazji się zreflektować. Zaatakowałaś go to się wkurwił.

Gość A cos ty myslala
idac w nocy do faceta i siedzac do 3 nad ranem.To On mial prawo sie wkurrwic a nie TY.

Gość facet nie zwierze
a pojscie do domu bez zadnych innych znakow, jest pojescie na film i tylko myslacy chujem/pizda od razu chca przeruchac

Gość Annonim7_
autorko, a czego konkretnie byś chciała od tego faceta?

Gość A cos ty myslala
Kazdy normalny facet by pomyslal o tym skoro laska idzie do niego do domu