Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Codzienne zycie i wydatki

Polecane posty

Jestem niestety humanistą i jak do tej pory nie załapałam się na stały etat. Teraz chyba już moje marzenia się skończyły. Tylu ludzi po studiach :( filologiach, już nie wiem gdzie się wbić i to jeszcze w wieku 35 lat.

Gość kura domowa zwyczajna
Anikas, nie poddawaj sie :-)

Powiem szczerze, że pracowałam jako nauczyciel języka angielskiego, ale w młodszych klasach, w przedszkolu, i nie mam innego doświadczenia, może czas się przekwalifikować...

Dziewczyny, trzymam się dzielnie :) nie jest aż tak źle. Nauczyłam się przez te lata jednego ;) jak oszczędnie żyć. Może jeszcze się coś zmieni, u moich znajomych same nowości :) tylko ja jakoś w tyle...ale każdy podobno ma swoje 5 minut :)

Ok, trzymajcie się ja uciekam i życzę dużych zarobków, i żeby jak najwięcej zostawało nam na przyjemności, buziaki. :)

Gość taa niedobra pupa
kura domowa zwyczjna - a to 5000 na mieszkanie co wydajesz?? Na co to idzie? Z tym zarabianiem to jest tak, że wprawdzie każdy jest kowalem własnego losu, ale nie jest możliwe żeby każdy zarabiał po 18 tys. Nawet jakby każdy miał skończone studia i po 3 fakultety, wtedy po prostu te fakultety by się zdewaluowały...

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
Czesc dziewczyny:) zmotywowana Waszymi pomyslami od dzisiaj zaczynam zapisywac wszystko, wczoraj dostalam wyplate wiec zaczynamy od poczatku:)

Gość polecam grupon
Na tej stronie http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna za polowe ceny albo taniej skorzystac z zabiegow kosmetycznych i wielu innych w danym miescie, wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic co oferuja w twoim miescie. Taki zakupiony bon mozna podarowac jako prezent. Nie bedzie na nim zapisane ile placiles tylko na faktyczna jego wartosc. Ja juz skorzystalam w Poznaniu kupilam bon na mikrodermabrazje zamiast 120 zl zaplacilam tylko 45 zl( i na bonie z ktorym mam isc do salonu na zabieg jest napisane 120 zl), teraz chce sie zapisac na kurs tanca zamiast 120 zl zaplace 50zl. Kolezanka mi to polecila i jestem bardzo zadowolona.