Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new in town

przeprowadzka W-wa

Polecane posty

Gość new in town

Pod koniec października muszę się wyprowadzić ze swojego mieszkania. Szukam dobrej firmy transportowej, która będzie w miarę tania i pomoże mi również przy wynoszeniu rzeczy. Zależy mi na tym, żeby fachowcy znali się na rzeczy ponieważ mam do wyniesienia pianino. Dzięki za wszelkie informacje :)

Zapewne masz już przeprowadzkę za sobą, dlatego chciałabym zapytać jaką firmę w końcu wybrałaś? Wiem, że bardzo dużo dobrych opinii jest na temat Japa&CO, mają bardzo dobrą obsługę i do tego robią darmową wycenę. Jestem ciekawa, czy naprawdę są tacy rewelacyjni jak o nich piszą.

O kurcze, widzę, że chyba za późno zobaczyłam ten temat ... No ale trudno - może ktoś inny skorzysta z porad a i jeszcze inni coś dopiszą. W kwestii transportu - jest taka firma - japa&co, która działa na terenie Wawy (nie wiem skąd jest autorka wątku) - przeprowadzkami się właśnie zajmują no i mają duże doświadczenie, co jak mi się zdaje, też jest ważne bo to znak, że działają długo na rynku a klienci im zaufali.

Widzę, że w tym samym momencie ktoś odpowiedział na temat ;P

Mogę potwierdzić opinię przedmówców, sama tez miałam okazję zetknąć się z firmą Japa&CO i polecam. Fajną mają stronkę bo mają tam pomocnik dla przygotowujących się do przeprowadzki, czytelny i bezpłatny system wyceny zleceń. Poza tym konkurencyjne ceny i co ważne - pełne ubezpieczenie przeprowadzanego mienia od załadunku, poprzez transport aż do rozładunku.