Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daffzdfad

Ciągle chce mi sie jeść!!! co robic !!!

Polecane posty

Gość daffzdfad

narazie jeszcze nie wyglądam źle...ale tyje :( tyje w oczach!! nie moge zapanowac nad moim apetytem!! jem ciagle!! bez przerwy mam coś w buzi :( jest na to jakaś rada ?? sa jakieś tabletki na mniejszy apetyt ??

byc moze nastąpiła jakas diametralna zmiana w twoim zyciu i twoj organizm domaga sie wiekszej ilosci jedzenia, ja np zawsze jadłam 1 czekolade na miesiac ostatnio przez 5 dni wpieprzałam po 2 dziennie, miałam stargane nerwy i automatycznie siegałam po czekolady, sprawdz w gogle preparaty na zmniejszenie łaknienia, choc nie wiem czy takie są, bo na zwiekszenie jak najbardziej

Gość daffzdfad
Nudze sie strasznie bo nie pracuje juz chyba z pół roku ze względów nie zaleznych ode mnie...za miesiac dopiero bede miała nowa prace i kolejne studia...ale narazie jest masakra :( ciagle jem...z nudów?? ale ja ciagle odczuwam głód!! wczoraj na sniadanie zjadłam 2 kanapki z herbatka, potem filizanke budyniu, potem obiad (ziemniaki sos grzybowy buraczki) potem bob gotowany, potem tost...jezu masakra :(:(:(

Gość jedz tyle ile potrzebujesz
ale ruszaj się - wysiłek do zmęczenia fizycznego czy to będize spacer, sport, czy odkurzanie - nieważne - ważne by się zmęczyć endorfina po takim wysiłku działa lepiej niż czekolada :), a nie tuczy :)

może to przez stres związany z nową prac i studiami? rób coś aby nie myśleć o jedzeniu ;)

Gość tez takk mialam jakis czas tem
u. Zreszta co jakis czas mi sie tak robi. Moze to na zmiane pogody? Najlepiej wlasnie zebys sie czyms zajela...

oczywiscie brak zainteresowania tez poteguje to ze "chce" nam sie jesc, ale duzo jesc nie jest niczym złym, zalezy co jesz, to co napisałas jest OK, idealny tryb zycia w tych kwestiach to jesc duzo, bo jedzenie to sama przyjemnosc i organizm jest zdrowszy oraz ruch czy to w domu czy na dworze, nie musza to byc forsowne cwiczenia, wystarczy dom posprzatac a potem pojsc na spacer

Gość tez takk mialam jakis czas tem
daffzdfad - to co wymienilas to jest duzo?????????? Dziewczyno, nie widzialas, ile ja jadlam :O A ile bys chciala jesc? Kanapeczke rano i wieczorem? :O

Gość daffzdfad
dzis od rana zjadłam 2 kanapki i herbatka na sniadanie, potem kolba gotowanej kukurydzy potem batonik...i za godzine mam obiad...kalafior z jajkiem sadzonym... a ja mam takie wyrzuty sumienia z powodu mojego jedzenia :( moj facet ciagle gada ze tylko jem

nie obżeraj się, jedź lepiej mniej a częściej, ale to i tak nie rozwiąże problemu, może do psychologa trzeba się udać

Gość daffzdfad
ciągle mam coś w gębie - jak nie żarcie, to dzidę mojego księcia :o rzygac mi się już chce...

Witam! Zgadza się, aby ograniczyć łaknienie rekomenduję stosowanie suplementu diety Appetite Control. Jego aktywny składnik - glukomannan wypełnia żołądek i daje uczucie sytości. Dzięki temu nie odczuwamy głodu i w ramach diety niskokalorycznej tracimy na wadze. Kapsułki Appetite Control by AquaSlim zawierają także chrom, który przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu makroskładników odżywczych. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim