Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparamm

czy [powiedziec chlopakowi

Polecane posty

Gość pamparamm

ze podczas naszej przerwy mialam kogos ? myslalam ze wtedy to juz sie skonczy ale nie mozemy o sobie zapomniec

Gość onaona1
ja bym nie mowila

jestes uposledzona w związkach nie ma przerwy poprostu chciałas przetestowac innego który sie okazał gorszy od twojego faceta i teraz chcesz do niego wrócic załosna szmata z ciebie 🖐️

Gość pamparamm
jakbys chcial wiedziec tepakowi to mocno mnie wkurwil i to nie pierwszy raz, w sumie czy lepszy czy gorszy wiem, ze dalabym rade go naprostowac ale wraz czuje ze byly to jest to

Gość pamparamm
tepaku*

ale wraz czuje ze byly to jest to" no jak obecny olał to były w sam raz pasuje na tego odpowiedniego :D

Gość pamparamm
a skad stwierdzenie, ze mnie olal ? on nie, ja po prostu kocham jednak bylego i tyle

Ms masz rację :) nie slij tamtemu ... po co ? my chętnie obejrzymy :D on nie, ja po prostu kocham jednak bylego" po którym stosunku to stwierdziłaś ? :)

Gość pamparamm
nie przespałam się z nim :P

"Ms masz rację nie slij tamtemu ... po co ? my chętnie obejrzymy" Nie "chętnie" ale poświęcimy swój cenny czas i znajdziemy (co prawda po długisdz poszukiwaniach) te 30 sekund, żeby obejrzeć "najlepszy seks w życiu" :P "nie przespałam się z nim" No jakbyś spała w trakcie seksu to byłaby klapa...

Gość pamparamm
czyli dopiero jak uprawiasz z kims sex to jest problem :P

Gość pamparamm
nie robcie offtopu

czyli dopiero jak uprawiasz z kims sex to jest problem" no wspólne jedzenie frytek z osobnikiem płci przeciwnej nie jest czymś gorszącym :)

Gość brakuje......
faceci to jednak mega hipokryci;] jak facet w przerwie rucha, to byla przerwa. jak laska,to szmata.to tyle na tematu facetow;]

Sama zrobiłaś offtop wyimaginowaną zdradą :) Powinnaś jako zadośćuczynienie wrzucić chłopakom te fotki.

Gość a co, czujesz sie
z tym zle? czy uwazasz, ze postapilas w porzadku? przeciez nie robilas nic zlego? mozesz mu wiec o tym powiedziec nie? tobie by to nie przeszkadzalo prawda? :D