Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arta22

Leśna Perła

Polecane posty

Gość arta22

Barsdzo prosze o opinie nt Leśnej Perły w Radlinie. Ile kosztuje tan jednodniowe przyjęcie weselne? Czy napoje i ciasto sa w cenie?

Gość arta22
Wielkie dzięki za odpowiedź. Dopiero zaczynamy się rozglądać za salą a planujemy ślub w wakacje 2011r. więc może być ciężko. Leśna Perła bardzo nam sie podoba choć dość drogo.

Gość kala0011
W weekend może być ciężko, ale przecież zawsze można zrobić w tygodniu. Powodzenia w poszukiwaniu!

Gość kajjaa
Polecam ten lokal!! Jedzenie pyszne i dużo! Rewelacyjny wystrój! Profesjonalizm!

Gość gość
Miałam wesele w Leśnej Perle w czerwcu i mogę spokojnie polecić tą restaurację. Wszystko było na wysokim poziomie. Nasi goście byli zachwyceni. Już we wrześniu wracam tak, ale już lajtowo jako gość. SZCZERZE POLECAM

Gość gość
Byłem w Lesnej Perle ostatnio na weselu i moge szczerze powiedzieć że wszyscy przy stoliku byli zachwyceni lokalem, jedzeniem i obsługą. Do tego grał Kargol i zabawa była świetna. Myślę już nad swoim i chyba ten duet: Leśna Perła - Kargol, jest dla mnie. Pełen profesjonalizm.

Gość truskawa321
Witam Wszystkich :) Kochani moi, szukam najnowszych opinii o Leśnej Perle w Radlinie. Najlepiej od września 2015? A może ktoś miał wesele już w tym roku - 2016 rok? Jestem na etapie wybierania sali weselnej, Leśna Perła to mój typ, natomiast nie ma żadnych opinii na forum o aktualnym poziomie ich kuchni? Pozdraiwam i liczę na szybkie odpowiedzi! :)

Gość truskawa321
Oczywiście miałam na mysli wrzesień 2014 :)

Gość gość oblany kawą
pami DYREKTOR jest bardzo bezczelna i udaje mądra, czyli kogos, kim nie jest... nie polecam!

Gość gość
Podbijam temat! Gdzie umieszczałyście swoich gości ? Leśna Perła ma jakieś noclegi?

Gość Bożena28
Ja sama miałam wesele w Leśnej Perle w 2012 r., w maju tego roku byłam w Perle na weselu brata. Sala cudowna, taka jakiej szukałam. Prosta, bez zbędnego przepych. Duża, miałam 124 gości. Jedzenie na jednym jak i drugim weselu bardzo dobre. Personel sprawnie pracuje, spełnia wszystkie prośby pary młodej, jak i gości. Można je sprawdzić podczas obiadu w restauracji, bywam tam na obiadach. Szczerze polecam ;)

Gość gość
ja we wrześniu spisałem umowę na 2017 rok. Na miejscu mają 3 pokoje a menager, mówił że są w trakcie budowy i na koniec 2016 roku pokoje już będą. Sprawdziłem - budynek rośnie. Byłem już w Leśnej Perle na weselu i nie wyobrażałem sobie innej sali. Fajnie że pomyśleli o noclegach :)

Gość gość
A jaka cena na rok 2017?

Gość gość
Bardzo fajny lokal :) Dużo opinii o nim widziałam na www.gdziewesele.pl/slaskie/ :)

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
Odradzam MET-BUD Konstrukcje Stalowe. Trzeba być de-bilem, żeby na forum ślubnym w co drugim wątku reklamować złom jako prezent dla Pary Młodej.

Gość gość
zimny rosół i obiad pozatym nie mam uwag

Gość gość A
Czy był ktoś na weselu w leśnej Perle z liczbą gości powyżej 150? czy było bardzo ciasno ?

Gość gość 012345
Podbijam temat dużego wesela w Leśnej Perle 150+ Podobno sala mieści ok. 160 gości. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Pozdrawiam