Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaba_89

O co mu chodzi?

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam fajnego chłopaka, później przez długi czas rozmawialismy tylko przez telefon, bo on byl zajety praca i nie było czasu na spotkania.. w końcu doszło do randki, po której powiedział, że ma nadzieję, że jeszcze to powtórzymy. I właściwie cały czas on pisze, dzwoni, praktycznie codziennie mamy ze sobą kontakt. Kilka razy niby proponował jakieś spotkanie, ale robił to w takiej formie, że nie wiedziałam czy żartuje czy mówi poważnie, nie potrafię go wyczuć i w taki właśnie sposób temat spotkania się urywa.. Sama tez kilka razy napomknęłam o spotkaniu, ale nie zaproponowałam nic wprost. Trwa to juz od 1,5 miesiąca i nie wiem co dalej robić? Męczy mnie to ciągłe czekanie, ale z drugiej storny zależy mi. Dodam, że chłopak jest nieśmiały chociaz jakos odważył się zaproponować wcześniej randkę, a ja nie chcę się narzucać. Zapytanie wprost o co mu chodzi też chyba nie wchodzi w grę, bo mogłabym go spłoszyć.

Doradźcie coś... Odpuścić sobie? Czekać w nieskończoność? Już nie wiem co robić, mam mętlik :/

Nie chcę odpuszczać, bo mi zależy. Raczej próbuję dociec, co mu w glowie siedzi :)

a nie prościej zamiast się czaić i czekać aż zrozumie o co ci chodzi samej wyjść z inicjatywą?