Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titanica

były

Polecane posty

Gość titanica

jak poradzić sobie z myślami o byłym ? tyle tutaj podobnych tematów, ale zero rozwiązania :( zostawił mnie dla innej :( teraz jest w siódmym niebie i on i ona a ja nie mogę sie odnaleźć i czuje "ból fizyczny" ... miał już do mnie nie dzwonić nie kontaktować się,ale chce (chciał )sie wytłumaczyć i jeszcze raz spotkać. Miał zadzwonić ponad tydz. temu ale tego nie zrobił, a ja czekałąm (czekam) i wyje do czterech ścian! P.S. czy jak nie będę teraz odbierac od niego telefonu (hipotetycznie jeśli w ogóle zadzwoni) to czy będzie to dziecinne, głupie zachowanie ?

Raczej. Nie. Albo odbierz i powiedz "Nie chcę z Tobą rozmawiać, ten rozdział jest już zamknięty" zamiast "Halo".

alez nieprawda. Tu az roi sie od podpowiedzi jak sobie radzic, widocznie nie chcesz skorzystac z tych rad. Po co wyc, jak to jest nikomu nie potrzebne, a juz najmniej Tobie. Czemu zastanawiasz sie nad hioptetycznym telefonem , jak masz jasnosc sytuacji. Co to za gierki slowno-taktyczne-czyzbys w szachy grala? Daj sobie spokoj, zaakceptuj ten fakt, zajmij mysli, czas czyms i krok po kroku, dzien po dniu bedzie lepiej. Jak nie masz pomyslu na zajecie to sprzataj choc milionowy raz mieszkanie albo rob gimastyke 3 razy dziennie. Zmeczenie da Ci w kosc i nie bedziesz mia l sily wyc.

Gość titanica
masz rację, że pojawiają się tutaj porady takie jak: zajmij się czymś, nie myśl o tym -> ale próbuje, staram się i nie wychodzi! mam się czym zająć ale nie potrafię się nad tym skupić, tylko rozmyślam o tej całej sytuacji (chociaz wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi, ale nie potrafię nad tym zapanowac)

dokładnie najlepsze na rozstanie są: ćwiczenia fizyczne (zapisz się na aerobik, taniec, basen - będziesz zbyt zmęczona by się zadręczać a na dodatek będziesz ładnie wyglądać i poczujesz się zdrowo) ewentualnie zacznij remont mieszkania, generalne porządki, idź do kosmetyczki, do fryzjera i na zakupy, zrób się na bóstwo i w nowych ciuchach z nową fryzura rusz na podbój miasta z dziewczynami. zamiast wyć zacznij żyć !

bo nie chcesz. Widocznie chcesz sie katowac,moze masz cos z masochistki? A tak na powaznie, to te rady sa najprostsze i najskuteczniejsze. Jak taka mysl Ci naplynie do glowy , to natychmiast wez sie za cwiczenie gimnastyczne-tak do zmeczenia totalnego. Bedziesz marzyla o prysznicu i lozku. W pierwszym etapie bolu emocjonalnego- to powinno sie do utraty sil zmeczyc organizm, wtedy natretne mysli sa coraz rzadsze. Sprobuj tak :-P

Pogodz sie z tym,ze zrobil Cie w bambuko. Moze uzalanie zamien na zlosc i niechec do niego? Biegaj, zapisz sie na silownie. Idz do ludzi. To naprawde dobrze robi! Wiem po sswoim nieudanym zwiazku. Nie czekaj na jego telefon, absolutnie. Pewnie juz nie zadzwoni. A jesli nwet to tylko z litosci, ach w tym swoim szczesciu zal mu sie robi nieszczesliwych osob, takich jak Ty. Jest teraz caly w skowronkach i chce sie z Toba pogodzic, zeby miec czyste sumienie i oby nic nie zaburzylo jego szczescia. Powiedz mu, zeby SPI*ERDAL*AL. Prosta rada.I zajmij sie soba. Na pewno poznasz kogos, przez kogo nie bediesz musiala plakac :) Wbrew temu co teraz myslisz - to nie ostatni facet na tej planecie dla Ciebie. Ten byl nieodpowiedni. Zgniec go slowem jak karalucha!!!!! :)

Gość titanica
ok, dzięki, spróbuje