Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaMamba28

Napoje energetyzujące - zdrowy substytut

Polecane posty

Gość CzarnaMamba28

Witam! :) mam problem bo za dużo pije napoi energetyzujących: rano żeby się obudzić, w pracy, żeby być bardziej efektywna i po pracy, żeby ze zmęczenia nie usnąć... czasem pije tylko jeden taki napój a czasem aż trzy. Może pijecie coś co działa również pobudzająco tylko zdrowego? Już nie wiem czy zwykła kawa byłaby lepsza?

ja też mam z tym problem :P nie piję kawy bo mój żołądek jej nie toleruje, ale za to nadrabiam napojami energetyzującymi.

Gość uważaj na te energy
uważaj na te napoje, bo nie jeden się po nich przekręcił. Ja od zcasu do zcasu piłam sobie takei energy drinki, ale ja mam wysokie tętno i jak poczytałam, że od tego to sie przekręcić anwet można to podziękowałam. jak coś to moze już lepiej te "zdrowe"? są takie w sklepach zapomniałąm jak się nazywają. Kawal lepsza już chyba....ja pije kawe(ok 2 dziennie) ale akurat ciśnienie mam raczej niskie więc kawa raczej nie jest przeciwwskazaniem w tym wypadku.

Gość uważaj na te energy
a tak to sama się zastanawiam co by mi pomogło, aby się ożywić.....orzechów może więcej jeść hmhm zcekam na w miarę zdrowe sposoby:)))

Gość olga molga
Ja popijam sobie plusssza up, już taki gotowy plusssz w butelce :) jest z magnezem albo guaraną i chyba jeszcze z minerałami. Najbardziej dodaje energii ten z guaraną. Kosztuje ok 3,5zł także mniej niż energetyk :) ja kupuje w Żabce :)

Gość kama sama
Ja też jestem uzależniona.. ale jak na razie zamienników nie szukałam.

Gość olga molga
Od plussszy bolał Cię żołądek? ciekawe czemu, bo przecież nie ma tam nic ciężkiego (co do energetyków takie bóle mnie nie dziwią). A z tym napojem herbapolu przyznam jeszcze się nie spotkałam.