Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAZDROŚNICZKI

"naturalne" brzydkie i blade - starają się...

Polecane posty

Gość ZAZDROŚNICZKI

bojkotować ładne zadbane kobiety !!! coraz częściej na różnych forach (w tym na kafeterii) powstają tematy zakładane przez zakompleksione kobity np. o "solarach" albo o "tipsiarach" czepiaja sie nawet blondynek a same tez mają łby pofarbowane tylko,że na czarno albo jakiś "naturalny" odcień kupy hłe hłe hłe

Gość pola kolaaa
hahah tak sie składa, ze to te opalone są bardziej zaniedbane, wypalą pryszcze w solarce, zakryją toną tapety i myślą że są piękne i zadbane haha o bladą cerę trzeba bardziej dbać, bo wszystkie niedoskonałości odrazu rzucają sie w oczy - na niej trudniej coś ukryć, już pomijając to, ze nawet pudrów nie ma takie porcelanowe cery, wszystkie odcienie jak dla mulatek :O

Gość co za debilizmmmmmmm
Co to znaczy "zadbana"? Umyta, pachnąca, z czystymi włosami i paznokciami, ubrana stosownie do sylwetki. Naprawdę nie rozumiem, dlaczego miałabym mieć kompleksy i zazdrościć innym tego, że: - są tak brzydkie (albo mają paskudną cerę), że muszą się malować - chodzą nie wiem po co na solarium i za 10 lat będą wyglądać jak własna babcia - mają tak kruche i łamliwe paznokcie, że muszą sobie doklejać sztuczne.

Gość ZAZDROŚNICZKI
ja na swoją twarz co rano nakładam kupę, nie doś ze zakryje mankamenty to jeswzcze działa jak naturalny nawóz, nie odmawiam sobie krowiego placka na kolację :O

Gość ZAZDROŚNICZKI
gratuluje podszyw niezła z ciebie teeksciara :) tak łatwo jest wami manipulować wy brzydkie zawistne zakompleksione kobiety,że ho ho ! doskonale wiedziałam,że zaraz będzie z waszej strony taki odzew :P

Gość ZAZDROŚNICZKI
nie atakujcie jak ktoś pójdzie na solarium , nie nienawidźcie takich kobiet bo pokazujecie,że jesteście słabe 🖐️ ja myslę,że to jakas małomiasteczkowość bo kto np. widział by w Stanach w jakimś bogatym rejonie (np.Califfornia) ktoś czepił się kobiety za to,że jest opalona albo jest blondynką :)

Gość ależ kto cię atakuje dziecino
To ty zakładasz durne topiki, więc widocznie masz jakiś problem ze swoją "urodą", skoro aż kipisz jadem na forum :D

a co ma bladosc do brzydoty?? rozumiem ze nie wystawiasz nogi spoza swej wsi ale chyba masz telewizor? opalone kobiety są odpychajace, od jakiegos czasu modna jest blada karnacja, wiem ze trudno ci w to uwierzyc bo zwyczajnie nie znasz nowych trendów, tegoroczne wakacje były dla mnie zaskakujące bo pierwszy raz w zyciu widziałam same blade twarze w roznym wieku, dziewczynki ktore nie musza w wakacje pracowac mogłyby z powodzeniem miec chociaz lekka brzoskwiniową opalenizne, ale widocznie ich idolki rowniez preferują jasną karnacje, solaria predzej czy pozniej zaczną plajtować bo idiotek bedzie coraz mniej

Gość BABY TO ZAZDROŚNICZKI
JAK NAPISAŁAM SZCZYPIORKU - TEMAT WZIĄŁ SIĘ WŁASNIE STĄD,ŻE CO CHWILE POJAWIAJĄ SIĘ POSTY KIPIĄCE JADEM I ATAKUJĄCE ZADBANE KOBIETY (NIEKONIECZNIE JAKOŚ MEGA OPALONE) PO PROSTU MAM WRAŻENIE,ŻE JUŻ WSZYSTKO CO ŁADNE TO FEE A TO CO GRUBE I BLADE JEST CACY :)

Gość kafe prześmiefca
a kto ci powiedział że opalenizna jest ładna? hah! dla drecholi może i tak, inteligenci wolą blade ;)

Gość blip
a czemu blada cera równa sie brzydka ?! co za bzdury ja jestem dumna z mojej mlecznej nie zniszczonej słońcem skóry :D To ze ktos nie nosi plastiku na palcach znaczy ze o siebie nie dba ? mam swoje paznokcie :D

Gość TO TERAZ CAŁA PRAWDA
To powiem wam - czytając wasze wypowiedzi powyżej - gdybyście na prawdę uważały,że jesteście lepsze od tipsiar,solar i jak je tam zwiecie brzydule - to by one wam tak bardzo nie przeszkadzały haha !!! nie pokazywałybyscie (tak jak ten pierwszy link) ich tylko w krzywym zwierciadle,że rzekomo one tylko tak wygladają !!! ahh mógłbym tłumaczyć więcej i podać więcej przykładów ale palce by mnie rozbolały a wy dalej byście wkręcały swoje ! wy paszcurzyce

Gość ale denna prowokacja
nie sztuka byc ladna majac sztuczne tipsy sztuka dbac o swoje naturalne paznokcie nie sztuka miec pol kg tapety i ladnie wygladac sztuka jedynie podkreslic swoja urode i wydobyc to co ladne nie sztuka isc na solare i zorbic z sieie stara lampucere sztuka jesc duzo marchewki i miec ladny odcien skory

Gość blip
tak , tak szukaj dalej swojej królowej solaris :)

Gość kkkarrolinka
o czy byłaladna i zabdana oznacza byc tipsiara? mien kilo tapety i chodzic na solerke 7 d ni w tygodniu???? NIeeeeeeeeeee!!!!! TAK MYSLA TYLKO TE PASKUDNE FLADRY ZAZDROSNE

i znowu udziela się wasza małomiasteczkowość dziewuchy :P to prawda,że jakbyście nie były zazdrosne o zadbane kobiety to byście ich tak nie atakowały bo nie miałoby to dla was wiekszego znaczenia

Kochana mozna byc zadbana,ladna ale nie nosic tipsow -ktore sa juz dawno nie modne ..No sorry,ale doda juz nawet tipsow nie nosi...Sa poprostu tandetne.A co do solarium-jak najbardziej,ale z umiarem.

Gość misia-a
"ja myslę,że to jakas małomiasteczkowość bo kto np. widział by w Stanach w jakimś bogatym rejonie (np.Califfornia) ktoś czepił się kobiety za to,że jest opalona albo jest blondynką" Po polsku pisze się Kalifornia a jeśli już chcesz zaszpanowac swoim "amerikan inglisz" to poprawna nazwa tego stanu to California a nie Califfornia. Poza tym podawanie tego co się dzieje w USA jako przykład dobrego gustu to jakaś pomyłka. A opalona blondynka oczywiście może byc piękna i naturalna pod warunkiem, że nie przesadza z makijażem, wywalaniem cycków i tyłka oraz prawie białym kolorem włosów itd. a coraz więcej takich "cudów" po ulicach chodzi