Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaona...

czy ona ma racje??...

Polecane posty

Gość niewiadomaona...

chce dac synkowi na imie Aleksader a kolezanka uwazaze skrzywdze tm dziecko,ze to staromodne imie?czy ma racje?zrobie tym krzywde mojemu dziecku?

Gość korijjsdfnb
skrzywdzilabys je jak bys dała na imię: Brajan Kevin Nicolas itp itd Aleksander to bardzo ładne imię.:)

Gość niewiadomaona...
dziekuje za wypowiedz:)

Gość niewiadomaona...
dzieki dziewczyn pocieszylyscie mnie:)

No ładne imię i nawet popularne. Alek, Aluś. Tylko nie zdrabniaj Olek :P bo wtedy juz dla mnie no nie jest ładnie

Gość mnie też się podoba
ale jest niesamowicie popularne. No może nie tak jak Jakub i Filip, ale jednak.

Gość mój siostrzeniec tak ma na
imie, a ma 4 lata :) więc chyba nie staromodne:) co sie przejmujesz kolezanka, to Twoje dziecko:) a ona niech da swojemu Brajanek:)

Gość mnie to imie zawsze się
Mnie to imie zawsze sie podobało Myslałam nad nim ,ale nie moglismy dojsc do konsensusu z moim męzem :-) Imie jest stare , ale nie staromodne , wręcz przeciwnie i wydaje mi sie ,ze ostatnio od nowa coraz bardziej popularne Poza tym gdziekolwiek nie pojedziesz za granice brzmi tak samo ( jedynie rózni sie pisownią ) Uwazam ,ze jezeli tobie się podoba to tak daj , nie słuchaj kolezanki , kolezanka niech nazywa własne dziecko , a poza tym ona jest chyba z tych osób , które chętnie dają imiona Braian itd

Mój synek, który ma przyjść niby za 2 dni na ten świat tak będzie miał na imię:) I właśnie zauważam, że staje się bardzo modne, no ale już dawno wybraliśmy i zdania nie zmienimy, bo imie piękne:)