Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nloslmldl

Gdzie kupie takie mini buteleczki na kosmetyki rozne????

Polecane posty

Gość nloslmldl

Gdzie takie cos kupie pod jakim haslem szukac na allegro?

Gość nloslmldl
Dziekuje Kicia za odpowiedz. Ale mi bardziej chodzi o takie malutkie buteleczki na okolo 50 ml- jezdze na zaoczne studia i nie chce dzwigac calych opakowac szamponu itd. A takie buteleczki fajna sprawa- jedna na szampon, druga na zel do mycia ciala.

Gość rftgyhutg
w rossmanie sa mini produkty:) mini zele, szampony, antyperspiranty, mini pasty do zebow. kupuje wszystko raz i potem jak sie skonczy to napelniam przed wyjazdem w domu swoimi produktami. a same opakowania sa (przynajmniej byly) w sephorze. warto tez wziac w sephorze lub douglasie probki jakiegos kremu czy podkladu, daja je w takich mini pojemniczkach ktore sa super potme na wyjazdy zeby miec w nich krem czy podklad :)

Gość rftgyhutg
a na weekedn zamiast zelu do twarzy/toniku biore zawsze chusteczki do demakijazu albo takie dla dzieci z rossmana, sa fajne delikatne i myje nimi twarz

Ja kupuję mini kosmetyki i potem jak je zużyję to ponownie napełniam buteleczkę. Najbardziej podobają mi się te nowe serii Joanny. Z tego co wiem to można je teraz wygrać na stronie dourody.pl :) pozdrawiam :*

Gość nloslmldl
szukałam w sex-shopie ale były tylko wibratory :(

Gość shiraz81
w ecospa.pl i zrobsobiekrem.pl maja rozne buteleczki na kosmetyki