Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxzy...?

laptop z USA

Polecane posty

Gość xyzxzy...?

Witam. Mam pytanie. Czy oplaca sie kupić laptopa w USA tak w granicach 2200zl?Czy moze laptopy w tych przedzialach cenowych kosztuja podobnie w Polsce? Prosze,zeby wypowiedzial sie ktos kto sie orientuje.

Gość TakiJedenFacettt
To zależy ile dany model kosztuje w Polsce i czy to się opłaca, bo dochodzą koszty przesyłki, i może być też problem z zasilaczem bo w usa jest inna wtyczka, i trzeba będzie dokupić inny kabel jak go nie będzie w zestwie

Gość xyzxzy...?
Koszty przesylki nie wchodza w gre,bo wlasnie znajomy sie wybiera i moze mi kupic. Wiem,ze kiedys oplacalo sie stamtad sprowadzac,nie wiem jak sytuacja ma sie teraz. No i troche przeraza mnie brak gwarancji.

Gość >>niema...---
up

Gość w USA
w miare dobry laptop jest od $ 800 w gore ( mieszkam w USA )

Gość bele de jour
nie trzeba kupować zadnego kabla wystarczy przejściówka. Mam laptopa z USA wiec info z pierwszej reki:) A i prawdą jest, że dobre zaczynają się od 800 dolców w górę

Gość Ja slyszalam
Juz za 600$ mozna kupic dobrego

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
a ja slyszalam o 200 dolarow bedziesz sie przemadrzac? wiesz.. a ja slyszalam ze od 560 juz sa swietne laptopy bbuuuhahhaaa

Opłaca się :D Właśnie wtedy gdy ktoś przewozi (nawet jak na cle znajdą). Mój tata sprzedaje laptopy i tego typu rzeczy normalnie, ale jak jeździł do USA do rodziny to przywoził tylko wydaje mi sie , ze zadbał o gwarancje i polskie wersje oprogramowania (o to na pewno), bo tak jak na własną rekę to właśnie wiem że z tym problemy są

Gość niema..,,/;.
A orjentuje sie ktos moze jakie formy akceptuja gwarancje na laptopy kupione w USA,jesli te modele dostepne sa w Polsce? Slyszalam,ze np.Toshiba uznaje takie gwarancje.

Gość niema.,.,<>/
*orientuje miało być up

Gość proszeorade.,.
up