Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna zimna

Nocleg w KRAKOWIE

Polecane posty

Gość panna zimna

Znacie jakieś nie drogie pokoje jednoosobowe w okolicach dworca głównego w Krakowie?

Gość stara przemądrzała
Hostele są stosunkowo niedrogie. Ja np. ostatnio spałam w Green Hostel przy al. Krakowskiej (3 przystanki tramwajem albo 20 min. pieszo). Za pokój 1-osobowy z łazienką i śniadaniem zapłaciłam 80 zł. Bez łazienki własnej jest, zdaje się, 50 zł.

Gość panna zimna
dzięki, zaraz sobie poszukam w necie tego co mi poleciłaś. zastanawiam się jeszcze na old town hostel

Gość gość789
travelysta.pl oferuje dostęp do bazy noclegowej: hoteli, hosteli, pensjonatów, ośrodków wczasowych i agroturystycznych na terenie całej Polski w sposób niezwykle prosty i przyjazny. Polecam!

Gość gość
tani hotel to np. http://hotellorenzo.pl/ bardzo ładnie został urządzony, ja miałam wygodny, komfortowy pokój, jakbym jechała do Krakowa ponownie to też bym wybrała ten hotel

Gość gość
Szczerze polecam Palace Apartments. Mega miejsce na wieczory Panieńskie. Pojechałyśmy tam z koleżankami na weekend. Zakwaterowanie koło rynku i mnóstwo świetnych klubów w centrum to idealny pomysł na udaną imprezę. Reklamują się tagiem #wSercuKrakowa i faktycznie są w samym centrum!