Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo111120343

podnieca mnie BRAT oraz...

Polecane posty

Gość karo111120343

ktokolwiek z rodziny - kyzun etc. najchetniej to bym podeszla, powiedziala zeby mnie porzadnie zerznal w dupsko a potem wspominalabym to... najlepsze jest to, ze kuzyn wlasnie nieraz albo mnie klepnie, albo powie cos dwuznacznie - jakby mial ochote na mnie. moze macie podobne doswiadczenia lub myslalyscie o tym?

Gość just_tom
mnie chciała kuzynka uwieść i prawie sie jej udało, ale w ostatniej chwili się opamiętałem :D

Gość karo111120343
dlaczego?

Gość just_tom
po pierwsze wole nie eksperymentować z rodziną, po drugie ona miała 15 lat i bałem się konsekwencji.

Gość PrzystojnyWysokiPrzemek
Ja mam cioteczna siostre co na mnie leci,kiedys w nocy przyszla do mnie myslac ze spie,ale tylko drzemalem,to wiecie co zrobila?Polozyla sie na mnie i robila dziwne rzeczy,nie chcialem jej nakryc zeby jej glupio nie bylo,to udalem ze musze sie przewrocic oczywiscie przez sen,i sobie poszla potem,ale caly czas widze jak na mnie patrzy,szczegolnie jakw samym reczniku ide do pokoju,heh

Gość karo111120343
napisz szczegoly...

Gość PrzystojnyWysokiPrzemek
heh siostra miala wtedy 17 lat a ja lezalem jak kloda bo to przeciez siostra,no to lezac robila ruchy kopulacyjne,calowala w usta w szje,w brzuch tam nizej w okolicach lonowych,lizala mi uszy,dotykala penisa (ale przez pizamke ;) ,probowala jakos mnie tak przwrocic delikatnie zeby macnąć dupke heh no coz dzis juz ciut starsza i moze madrzejsza bo juz nie tak ordynarnie ale wciaz widze jak na mnie spoglada ;)

Gość czujeeeeereee
ja mam fantazje zeby wyruchac kuznke :):):) ale nie mam takiej :(

Gość muszelka74
Ja kochałam się z bratem mężą .Oboje tego chcieliśmy .BYłO CUDOWNIE , dwie godziny potu i krzyków :) Teraz on niestety ma wyrzuty sumienia , a ja tęsknię .Jednak WARTO BYŁO

Gość Rembik
Ty szmato! Mąż powinien ci ukręcić ten głupi łeb i spuścić do kibla, a szwagier przegonić batem po osiedlu! Czasem żałuję, że w 966 Mieszko porzucił wiarę ojców i wprowadził to coś, muslimy nauczyliby nas rozumu.