Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 345678987654

Co jesc, czego uzywac zeby skora byla dlugo jędrna?

Polecane posty

Gość 345678987654

Mam 24 lata i widze ze moja skora nie jest juz taka fajna jak w wieku 16 lat. Chce zaczac bardziej o nia dbac, wewnatrz jak i na zewnatrz. Co stosowac, co jesc? Oprocz dobrego nawilzania-wody :)

a jakich kosmetyków używasz codziennie? ja jakieś pół roku temu zauważyłam, że moja cera robi się szara, ziemista, co najgorsze zaczęły mi na niej wyskakiwać różne "dziwne okazy", a nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu co zrobiłam? odstawiłam wszystkie dotychczasowe kosmetyki do twarzy (a używałam najczęściej całej serii Nivea visage dla cery normalnej, różnych peelingów, maseczek), kupiłam płyn micelarny i wodę termalną z Avene i zaczęłam stosować tylko te 2 kosmetyki,nawet kremu nie używałam, ostatnio do zestawu dodałam physiogel, którym myję twarz codziennie wieczorem i krem dermedic hydrain 2 teraz mam buźkę jak nastolatka, ostatnio, chciałam kupić wino na kolację z narzeczonym i kobieta w sklepie spytała mnie o dowód osobisty :)

Gość no tak rozumiem
łosoś, makrela awokado borówki amerykańskie brokuły wit C tran pomidory (likopen) wit A wit E

Gość barbara1578
zacząć stosować biokosmetyki z apteki! ich składniki są z upraw ekologicznych, tylko naturalne! a to ma wpływ na skórę :) i nawilżać, masować, natłuszczać! fajny jest olejek drenujący sanflore - biokosmetyk, ujędrnia skórę, ma świetny ziołowy zapach i zero parabenów - czyli substancji konserwujących składniki w kosmetyku :) teoretycznie ma zwalczać celullit i rozstępy, ale przynajmniej u mnie na cellulit nie zadziałał, a na rozstępy troszkę ;) warto mieć taki specyfik w domu i robic masaż od czasu do czasu :)