Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaWWA

W końcu pokonałam trądzik !

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie moje kochane walczące z tą okropną chorobą, jaką jest trądzik ! Głowa do góry, także próbowałam przez wiele lat wszystkiego, antybiotyków, izoteku, kosmetyków, które rzekomo miały pomóc. Od koleżanki dowiedziałam się o kursie antypryszcz, który usuwa prawdziwe przyczyny powstawania trądziku. Możecie sobie ściągnąć darmowy fragment na stronie antypryszcz.pl , który rozjaśni wam obraz na temat trądziku. W razie co pisać na priv ! Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Gość hfdhgdfgd
ok ale najpierw podeśle tą stronke na policje żeby mieć pewność czy to aby leglane, wyłudzanie pieniedzy od juz i tak skrzywdzonych przez los ludzi

Gdyby to było wyłudzanie, to bym tego nie polecała. Mi to pomogło, jestem zadowolona, a wiem, że wile ludzi jeszcze cierpi na ten problem, gdyz znam użytkowniczki tego portalu dobrze :) A co do legalności, to przecież jest to ebook, a takich tysiące jest sprzedawanych w internecie. Pozdrawiam

Gość assassasAS
ty pryszczata podaj linka, anie sciemniasz nam tu:-P

Gość assassasAS
NA TRADZIK NAJLEPSZA JEST SODA OCZYSZCZANA I WODA; I TAKA PAPKA SIE WYSMAROWAC; TANIO I DOBRZE