Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek niewyskrobek

chyba splajtuje

Polecane posty

Gość bobek niewyskrobek

mam hotel nad morzem, goscie się skończyli, chyba splajtuje

Gość bobek niewyskrobek
macie jakieś pomysły?

Gość bobek niewyskrobek
no dzięki, chyba splajtuje, a jak bedziecie szukac latem kwatery to mnie juz nie bedzie- przez was!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tez na obczyznie
no chyba wiadomo ze nad morzem itp wczasowicze tylko latem sie wybieraja

Gość bez stalego nickuuuuuuuuuuuuuu
bankiety..spotkania taniej dla nas z kafe przygotuj i nie zbankrutujesz:-D zobacz jaka nas tutaj ilosc:-P

i sie zapytam w jakiej miejscowosci masz ten hotelik? i moze j

Gość bobek niewyskrobek
nie stać mnie na reklame w tv, gazecie , radiu, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość provo.....
niestety musisz zrtobic jakis dodatkowy marketing.masz miejsce na to zeby np. mozna bylo przeprowadzac tam jakies treningi , prezentacje ( np.garnkow , wiem ze takie neiktorzy ludzie w domu nawet robia chyba z zeptera), moze cos jak speed dating albo jakies zajecia dla seniorow- typu gra w bingo , dancingi czy cos. no ale na to musisz miec miesjce

i cio nie odpowiesz mi na moje pytanie? moze jakies fotki wklej..to bedzie dobra reklama..i darmowa!! jezeli to nie prowo oczywiscie.>-P

Gość bobek niewyskrobek
wszystko mam- 3 sale konferencyjne, restauracje, 45 pokoi, a co to jest speed dating ??

Gość assassasAS
burdelit otworz, oplaca sie :-P ZONE ZA PUF MAME DAJ BEDA OSZCZEDNOSCI

Gość bobek niewyskrobek
czasem ktoś przyjeżdża "na godziny" ale gdyby się "taki" interes rozkręcił musiałbym zatrudniac alfonsów :)

Gość provo.....
no to super. jak masz 3 sale . wiec masz miesjce jak nic. cos musi byc nie tak w takim razie. polaz po lokalnych biznesach -pewnie anwet nie wiedza,ze mogliby u ciebie wynajac miejsce na treningi. no i przede wszystkim zrob sobie DOBRA ,profesjonlana STRONE interentowa!!!! musisz sie zareklamowac i to porzadnie!!! a co z twoja restauracja? moze masz beznadziejne jedzeinie? moze potrzeba nowego kucharza...

Gość provo.....
napisz miejscowosc,albo przynajmniej opisz- to jakas wiocha. misteczko, miasto ? co tma jets, kino, kregle, dyskoteka, pub ?

eh splajtowanie to nic strasznego :) sama to przeżyłam 4 msc temu :) jak masz jeszczepieniążki to zainwestuj w reklame bo bez tego ani rusz :)

Gość bobek niewyskrobek
hoteli w okolicy jest sporo, ja mam ceny w porównaniu z innymi dosyć niskie, ale standard też nie najwyzszy, remont nie wchodzi w grę bo mam kiepska sytuacje finansową, która by sie poprawiła gdyby byli klienci, a ich nie bedzie bo standard jest średni i tak w kółko....

Gość bobek niewyskrobek
miasto 30.000 mieszkańców, morze, lasy, kręgle, dyskoteki, puby, trochę zabytków

Gość provo.....
moze remont nie potrzebny ale po prostu odswiezenie? trzeba machnac farba, wyczyscic co sie da, same dodatki duza zmienia- chociazmy kolor zaslon, lustra zawsze dodaja ''pzrestrzennosc; i takiego powiewu czystosci i swiezosci. moze zapodasz jakies fotki to cos sie doradzi. no a co z ta restauracja? masz tam jakichs kleintow? a dlaczego wg ciebie nie wychodzi ci ten biznes? moze zle wydajesz kase>?

jeśli chodzi o remont to wiem że jest taka akcja że można uzyskać pieniążki remont domu pod kontem turystyki. TYlko że to jest dla mieszańców wsi. Nie wiem czy takie małe miasteczko dałoby sie załapać na to :) i nie wiem czy to w twoim rejonie tez działa (ja jestem z drugiego końca Polski) dużó moich sąsiadow na to się załapało. A na reklamie nie ma co oszczędzać. Mówie z własnego doświadczenia :)

Posiedz w internecie. Jest mnóstwo portali gdzie właściciele pensjonatów reklamują się. Nie wiem jakie to sa koszty. Możesz powysyłac oferty do różnych przedsiębiorstw z propozycjami zorganizowania u siebie szkoleń, zjazdów, itp. Zrób akcje plakatową w mieście z reklamą twojej knajpy, wprowadz nowe dania, moze jakies promocje. Albo żarcie na dowóz... Jeśli nie stać cie na kierowce sam możesz porozwozić :) korona z głowy ci nie spadnie.