Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluszkowa pani

Brak jakichkolwiek oznak zycia...

Polecane posty

Gość oluszkowa pani

Poznalismy sie jakis czas temu.Mieszkamy jakies 70 km od siebie...ostatni raz spotkalismy sie w niedziele.Nie jestesmy razem...po prostu moze to kwestia czasu..bo iskrzylo..i bylo cudnie. Wczoraj jak codzien mielismy normalny kontakt..ale od wieczora on nie daje zadnego znaku zycia..pisalam juz wczoraj,dzwonilam, dzwonilam nawet z zastrzezonego..dzis to samo...na gg zero..mozliwe ze przesadzam? bo jestem tak zdenerwowana,...jestem gotowa wsiasc w samochod i pojechac tam..? czy po prostu czekac? bo telefon mogl gdzies zostawic..no nie wiem..jestem przewrazliwiona,ale to chyba tylko dlatego,ze sie zaangazowalam.

"Nie dzwoń, nie płacz nie błagaj".. a tak na serio to: napisałaś eska, zadzwoniłaś itd. skoro nie ma odzewu to znaczy że ten pan nie chce utrzymywać z tobą kontaktów więc należy mu się strzała na drogę. jakby mu zależało to by się odezwał. należy go olać a jeśli później z łaski się odezwie to ty tym razem potrzymaj go w niepewności (chociaż ja na twoim miejscu jeśli nie ma oczywiście wytłumaczenia ignorowania twojej osoby, bym i tak olała tą znajomość, no chyba że aż tak strasznie ci się nudzi)

aj tam moskala też nie przesadzaj, że to że facet jeden dzień się nie odzywa może świadczyć o tym, że ją olał... Może ma ważniejsze sprawy na głowie, niż korespondencja smsowa, lub nic nie wnoszący (po jedynie jednym dniu bez rozmowy) dialog telefoniczny... Ale autorko miej szacunek do siebie i zamiast się narzucać czekaj..

Gość pojdz do jej domu i wal w drzw
moze poprostu facet pracuje?nie pomyslalas o tym?

Gość cvbnm,kjhg
A do mnie moj nzjaomy.Ale niejetsesmy raZEM.Caly weekend sie nie odzywalja tez nie.A wcoraj na gg wiadmosc" Czemu sie nie odzywam, ja zawsze musze 1 sie odezwac" Ale niby tak mysli ale sms ie napisze ani ie zadzwoni.

Gość oluszkowa pani
Odezwal sie wczoraj wieczorem..przykra sytuacja rodzinna,wierze,nie mam powodow zeby mu nie ufac.Oczywiscie wspieram aczkolwiek z dystansem podchodzee do tematu...Drugi raz w moim zyciu nie bedzie powtorki z rozrywki..ale wczoraj moje przewrazliwienie przeszlo same siebie..wstyd mi.