Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MWS92

Wiersz dla dziewczyny-tak czy nie???

Polecane posty

Gość MWS92

Napisałem wiersz ale...czy go przeczytać? Nie jestem jakimś poetą więc i ten wiersz taki może być nie tego do końca. Poza tym nie wiem jak go odbierze. Jakie jest wasze zdanie? Ale szczerze.

Jeśli nie ma tam błędów gramatycznych ani ortograficznych, sugerowałabym przepisanie na czerpanym papierze i podrzucenie jej w ładnej kopercie. Na pewno się spodoba, nie chodzi o jakość tylko o fakt. Jakby ona dla Ciebie filmik nakręciła to zwracałbyś uwagę, że gdzieś tam obraz się zacina?

Gość Ojej..jakie to słodkie:* :*
Wklej tu ten wiersz to ocenie czy Cie wysmieje;) Tez pisze wiersze:) Jestes bardzo romantyczny i uczuciowy-powinna to docenic

Gość MWS92
Nie..bo to taki do przeczytania a nie czytania a w ogóle to...wstydzę się trochę:D a wiersz jest o oczach i jej spojrzeniu..

Gość MWS92
nie no do takich wierszyków to mam talent(na razie się każdemu podoba)ale taki miłosny to...

Taki miłosny to wspaniała sprawa. Jak się boisz to do niej zadzwoń i przeczytaj jej przez telefon. Ale nie zdziw się, jak zaniemówi - pewnie się popłacze z wzruszenia...

Gość zalotne sygnały
tak:) podaruj jej:) Ja chciałabym dostac takie coś, zwłaszcza o moich oczach:) rozmarzyłam się:) Nie jesteś poetą..ale dla niej jesteś:) Przepisz własnoręcznie na ładnym papierze prążkowanych, owiń czerwoną wstążką. A może daj odcisk palca..i napisz coś o dotyku, odcisk ust..o pocałunku itp:)

Gość MWS92
Nie nie popłacze...jakoś jeszcze nikogo to nigdy nie poruszyło ;(

Gość MWS92
Gdyby poruszało to bym dzień i noc pisał:D to z serducha a..

Gość MWS92
A się waham bo teraz dziewczyny nie są takie.Wolą dyskoteki itd a nie wiersze miłosne;(

Gość MWS92
W ogóle jak jej się nie spodobam to...

Akurat. W głębi duszy wciąż jesteśmy takie same. Jasne, że dobra impreza jest lepsza niż XIXwieczny bal (chociaż też miał swój urok...), ale wiersz to co innego.

Gość MWS92
Może Wy go najpierw ocencie? Kochana Jolu Mój mały trollu Odkąd Cię ujrzalem To sie zakochałem Jesteś tak wspaniała Ze aż mi rośnie pała Jestes taką kusicielką... To nic, ze dupę masz wielką I krosty po trądziku Tak mógłbym wyliczać bez liku, Ale na morał przyszedł czas: Chodź ze mną szybko w las! I jak, może byc? Prosto z serducha :classic_cool:

Gość MWS92prawdziwy
To nie ja pisałem a ty weź się ogarnij kolegów znajdź i wyluzuj

Od razu widać, że nie Ty. Tam nie ma nic o oczach... A kolega podszywacz - całkiem nieźle. Tylko tak dalej...

Gość zalotne sygnały
to wiersz..z przedszkola.. a miałbyc o spojrzeniu jej:)

Gość takiego czegoś lepiej jej nie
takiego czegoś lepiej nie czytaj :O może sie lekko zdenerwować

Gość MWS92
No właśnie, mój jest o oczach i o spojrzeniu... Ale w sumie jestem anonimowy i naprawdę nie wiem czy przeczytać ten mój wiersz, więc chyba jednak go Wam wstawię, oceniajcie, tylko szczerze: Piękne jest Twe spojrzenie Niczym dwa na łące jelenie Chcę ciągle patrzeć w Twoje cudne oczy (No chyba, że mogę od razu umoczyć)

Gość MWS92prawdziwy
Weź się czlowieku ogarnij bo jedynym czym błyszczysz to głupotą...

Gość MWS92prawdziwy
No dobra, przyznaje, tak naprawde to mi głupio bo mój wiersz w porównaniu z Twoją twórczością jest do niczego i mnie poniosło, dlatego Cię tak zwyzywałem, przepraszam podszywie :(